Vastaat OptiWatin myynnistä sekä uusasiakashankinnasta.

Hae meille nyt!

Lähetä hakemus osoitteeseen:
hr@optiwatti.fi

Liitä hakemukseen CV:si tai LinkedIn-profiilisi ja kerro palkkatoiveesi. Merkitse viestin aiheeksi Asiakaspäällikkö. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.
OptiWatti on kodin ja kiinteistöjen älykkääseen energianhallintaan ja -optimointiin erikoistunut palvelu. Palvelun tuottaja Opti Automation Oy on perustettu vuonna 2013, ja tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 18 henkilöä. Yhtiö kasvaa voimakkaasti, minkä vuoksi tiimiin haetaan uusia osaajia. Yhtiön pääomistajia ovat toimiva johto, Taaleri Kiertotalous Ky sekä Butterfly Ventures Oy. Vuonna 2016 voitimme kasvuyrityskilpailu Kasvu Openin.

Yhtiön asiakaskunta koostuu kuluttajista sekä suurien kiinteistöjen omistajista. Asiakkailleen OptiWatti tarjoaa jopa 40% säästöä lämmityskustannuksissa, miellyttävämpää sisälämpötilaa sekä helpompaa kiinteistönhallintaa.

Asiakastyytyväisyyden lisäksi ilmastonmuutosta vastaan taisteleminen kuuluu yhtiön toimintaa ohjaaviin arvoihin. Näitä arvoja toteutetaan helppokäyttöisellä ja älykkäällä tekniikalla.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme asiakaspäällikköitä vastaamaan OptiWatin myynnistä ja uusasiakashankinnasta.

Voit olla työurasi alkuvaiheessa ja jonkin verran myyntitaustaa omaava tai jo enemmän kokemusta omaava henkilö. Alan tuntemuksesta on toki hyötyä, mutta ennen muuta etsimme henkilöä, joka ymmärtää asiakasta ja osaa myydä. Työskentelet työyhteisössä, jossa on hyvä tiimihenki, ja ympärillesi saat osaavat ja ammattitaitoiset kollegat.

Osaat:

- Hakea aktiivisesti uusia asiakkaita sekä kasvattaa nykyisä asiakassuhteita.
- Osoittaa asiakkaalle mitä konkreettista hyötyä OptiWatti hänelle tarjoaa.
- Tunnistaa, ennakoida ja ratkaista muuttuvia asiakastarpeita. Työssä tarvitset ajan tasalla olevia IT-taitoja sekä teknisen tuotteen myyntitaitoa.

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja myyvän tuotteen, joka aidosti auttaa asiakasta merkittäviin säästöihin.
- Perehdytämme sinut työhön. Olemme tukenasi joka päivä, alkuun myös asiakaskäynneillä.
- Mahdollisuuden osallistua energiamurroksen tekemiseen.
- Mukavat työkaverit ja paljon töitä.
- Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä, joten ajokortti on välttämätön. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvaukset.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Haemme asiakaspäälliköitä sekä Espooseen että Ouluun. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta.