Vastaat OptiWatin myynnistä sekä uusasiakashankinnasta.

Hae meille nyt!

Lähetä hakemus osoitteeseen:
hr@optiwatti.fi

Liitä hakemukseen CV:si tai LinkedIn-profiilisi ja kerro palkkatoiveesi. Merkitse viestin aiheeksi Asiakaspäällikkö. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.
OptiWatti on kodin ja kiinteistöjen älykkääseen energianhallintaan ja -optimointiin erikoistunut palvelu. OptiWatti Oy on perustettu vuonna 2013, ja tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 24 henkilöä. Yhtiö kasvaa voimakkaasti, minkä vuoksi tiimiin haetaan uusia osaajia. Yhtiön pääomistajia ovat toimiva johto, Taaleri Kiertotalous Ky sekä Butterfly Ventures Oy. Vuonna 2016 voitimme kasvuyrityskilpailu Kasvu Openin Startup-sarjan.

Yhtiön asiakaskunta koostuu kuluttajista sekä suurien kiinteistöjen omistajista. Asiakkailleen OptiWatti tarjoaa jopa 40 % säästöä lämmityskustannuksissa, parempaa asumismukavuutta sekä helpompaa kiinteistönhallintaa.

Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja ilmastonmuutosta vastaan taisteleminen. Näitä arvoja toteutamme helppokäyttöisellä ja älykkäällä tekniikalla.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme asiakaspäällikköitä vastaamaan OptiWatin myynnistä ja uusasiakashankinnasta.

Voit olla työurasi alkuvaiheessa ja jonkin verran myyntitaustaa omaava tai jo enemmän kokemusta omaava henkilö. Alan tuntemuksesta on toki hyötyä, mutta ennen muuta etsimme henkilöä, joka ymmärtää asiakasta ja osaa myydä. Työskentelet työyhteisössä, jossa on hyvä tiimihenki, ja ympärillesi saat osaavat ja ammattitaitoiset kollegat.

Osaat:

- Hakea aktiivisesti uusia asiakkaita sekä kasvattaa nykyisiä asiakassuhteita.
- Osoittaa asiakkaalle mitä konkreettista hyötyä OptiWatti hänelle tarjoaa.
- Tunnistaa, ennakoida ja ratkaista muuttuvia asiakastarpeita. Työssä tarvitset ajan tasalla olevia IT-taitoja sekä teknisen tuotteen myyntitaitoa.

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja myyvän tuotteen, joka aidosti auttaa asiakasta merkittäviin säästöihin.
- Perehdytämme sinut työhön. Olemme tukenasi joka päivä, alkuun myös asiakaskäynneillä.
- Mahdollisuuden osallistua energiamurroksen tekemiseen.
- Mukavat työkaverit ja paljon töitä.
- Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä, joten ajokortti on välttämätön. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvaukset.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Oulussa. Kyseisen tehtävän ja myyntityön luonteesta johtuen voit hoitaa työn myös muualta käsin Suomea. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtajamme Jamppa Valvio numerosta 044-355 2040.