optiwatti asiakaskokemuksia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teatterikuoppa on Oulun kaupungin Oulu-opiston esittävän taiteen keskus.

Teatterikuopan käyttöpäällikön Kari Rädyn mukaan OptiWatin käyttäminen on ollut helppoa. “Asennus oli helppo ja nopea ja investointi säästöön nähden edullinen. Kun alkusäädöt saatiin kohdalleen, on OptiWatin käyttö ollut lähinnä seurantaa”, kertoo Kari Räty.

Paitsi lämmityksessä syntynyttä säästöä, Kiinteistön omistaja Jaakko Barck pitää OptiWatin vahvuutena sitä, etteivät tilojen käyttäjät pääse säätämään tilojen lämmitystä. Aiemmin on saattanut käydä niin, että joku tilojen sadoista käyttäjistä on säätänyt lämmitystä termostaatista isommalle, kun suuri tila on tuntunut esimerkiksi pakkasella viileältä. Perjantai-iltana tehty säätö on paljastunut maanantaiaamuna, kun tila on ollut huomattavan lämmin – ja nielaissut ison määrän sähköä viikonlopun aikana.

Nyt säätöjä ei voi kuka tahansa itse tehdä, mikä helpottaa tilojen huoltamista. Muutoinkin tilojen lämpötiloja voi tarkastella ja säätää etänä, mikä tarkoittaa sitä että kun ei ole tarpeen lähteä paikan päälle, säästyn 10 kilometrin ajomatkalta. Se on sekä ajan- että ajokilometrien säästöä”, toteaa Jaakko.

Käyttöpäällikkö Kari Räty suosittelisi OptiWattia monenlaisiin yritysten ja julkisten suurien tilojen lämmönsäätöön. Teatterikuoppaa vastaavat tilat joissa on eri kokoisia tiloja ja niissä eri lämpötiloja ovat hyviä esimerkkejä soveltuvista kohteista. Tavaratalot ja terminaalit voisivat Rädyn mukaan olla OptiWatille oivallisia kohteita.Jaakko Barck pitää OptiWattia ehdottomana valintana suurtiloissa, joissa on käytössä sähkön halpa-aikana valittu lämmitysmuoto. Lisäksi hän suosittelee OptiWattia loma-asuntokäyttöön etäohjauksen takia. Myös suorasähkölämmitteisissä omakotitaloissa Jaakko pitää OptiWattia hintaan nähden “tosi järkevänä investointina”.