Älykästä lämmityksen hallintaa Espoossa

optiwatti asiakaskokemuksia

Talon isännän valintaperuste OptiWatille oli hallittavuus: aiemmin kun talossa tuntui kylmältä, lämpötilaa säädettiin omatoimisesti eri huoneissa. OptiWatin avulla on saatu aikaan keskitetty ja tasaisempi lämpötilojen säätö. Esimerkkinä keskitetystä, tasaisesta säädöstä isänta antaa yöllisen lämpötilan pudotuksen, joka on tuntunut asukkaista miellyttävältä.

“Tärkein valintaperusteeni OptiWatille oli se, ettei jokainen tee omia säätöjä vaan että lämmitys on hoidossa keskitetysti. OptiWatin avulla tämä on toteutunut ja aiemmin vaivannut ajoittainen ylilämmitys on saatu hallintaan. OptiWatti huomioi aiempaa paremmin myös ilmalämpöpumpun ja takan vaikutuksen, jolloin lämpötilan säätö on tarkempi ja järkeistetty”, kertoo talon isäntä.

Käytössä OptiWatista on paljastunut hyviä kokemuksia. Hallittavuuden lisäksi hyvää on se, että talon tilanteen voi tarkastaa  etänä. Paitsi huonekohtaiset lämpötilat, OptiWatti näyttää esimerkiksi ilmankosteuden.

OptiWatin avulla voi päätellä, onko kylpyhuoneen lämpötilan nousuun syynä vika vai suihkussa käynnin vuoksi nousseet kosteus ja lämpötila. Koko talon ylläpito helpottuu, kun raportit antavat myös talon kunnon kannalta oleellista tietoa.