Kokenut ohjelmistokehittäjä vastaa OptiWatin backend-järjestelmien kehityksestä.

Hae meille nyt!

Lähetä hakemus osoitteeseen:
hr@optiwatti.fi

Liitä hakemukseen CV:si tai LinkedIn-profiilisi ja kerro palkkatoiveesi. Merkitse viestin aiheeksi Ohjelmistokehittäjä.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Esa Vepsäläinen, puh. 040-5883190.
OptiWatti on kodin ja kiinteistöjen älykkääseen energianhallintaan ja -optimointiin erikoistunut palvelu. Palvelun tuottaja Opti Automation Oy on perustettu vuonna 2013, ja tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 18 henkilöä. Yhtiö kasvaa voimakkaasti, minkä vuoksi tiimiin haetaan uusia osaajia. Yhtiön pääomistajia ovat toimiva johto, Taaleri Kiertotalous Ky sekä Butterfly Ventures Oy. Vuonna 2016 voitimme kasvuyrityskilpailu Kasvu Openin.

Yhtiön asiakaskunta koostuu kuluttajista sekä suurien kiinteistöjen omistajista. Asiakkailleen OptiWatti tarjoaa jopa 40% säästöä lämmityskustannuksissa, miellyttävämpää sisälämpötilaa sekä helpompaa kiinteistönhallintaa.

Asiakastyytyväisyyden lisäksi ilmastonmuutosta vastaan taisteleminen kuuluu yhtiön toimintaa ohjaaviin arvoihin. Näitä arvoja toteutetaan helppokäyttöisellä ja älykkäällä tekniikalla.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt ohjelmistokehittäjiä ja IoT–laitesuunnittelijoita.

Sinä ja tehtäväsi:

- Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää ottamaan vastuulleen OptiWatin backend-järjestelmien kehityksen. Hakijalta odotetaan useamman vuoden kokemusta vaativista ohjelmistokehitystehtävistä.
- Toivomme erityisesti osaamista nykyaikaisista tietokantatekniikoista sekä Python-ohjelmointikielestä. Eduksi on, jos tunnet myös seuraavia tekniikoita: Django, AWS, Linux, laiteläheinen ohjelmointi ja ketterät kehitysmenetelmät.
- Odotamme sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja, analyyttinen ongelmanratkaisussa, tavoitesuuntautunut, kekseliäs ja uskallat ilmaista rohkeasti mielipiteesi. Kohtaat avoimin silmin päivittäin vastaantulevat mahdollisuudet ja haasteet. - Energia-alan ja kotiautomaation tuntemuksesta, sekä teknisestä taustasta on merkittävää hyötyä, mutta ennen muuta etsimme henkilöä, joka on aktiivinen ja osaa monipuolisesti tarttua ohjelmistokehityksen monimuotoisiin haasteisiin. Työskentelet työyhteisössä, jossa on hyvä tiimihenki, ja ympärillesi saat osaavat ja ammattitaitoiset kollegat.

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja myyvän tuotteen, joka aidosti auttaa asiakasta merkittäviin säästöihin.
- Aitiopaikan, jossa voit vauhdittaa digitaalisaatiomurrosta energia-alalla.
- Perehdytämme sinut työhön. Emme oleta sinun osaavan kaikkea ensimmäisenä työpäivänä, jatkuva oppiminen on sinulla verissä.
- Mukavat työkaverit ja paljon töitä.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan Espoossa tai Lappeenrannassa.