Helppoa hallintaa

Haluatko kuulla lisää OptiWatista?

TAI SOITA

+358 (0) 29 1701 007

Helppoa hallintaa

Hallitse lämmitystä kätevästi ja ota etähallinta käyttöön.

OptiWatin käyttöönotto on helppoa, sillä nykyiseen lämmitysjärjestelmään ei tarvitse tehdä suuria muutoksia. Järjestelmä toimii langattomasti, eikä uusia johdotustöitä tarvita.

OptiWatti kokoaa kaikki erikseen säädettävät lämmityslaitteet yhteen helppoon käyttöliittymään. Voit ohjata koko kodin lämmitystä tabletilla vaikka sohvalla maaten tai älypuhelimella matkoilla ollessasi.

Jokaiselle huoneelle määritetään halutut lämpötilat vuorokauden eri hetkille. Näistä muodostuu viikko-ohjelma, jonka mukaan OptiWatti ohjaa lämmitystä. Viikko-ohjelman tekeminen on helppoa, ja muutokset siihen onnistuvat käden käänteessä.

Saat yhdellä komennolla vaihdettua jokaiseen huoneeseen Säästö-profiilin, jolloin kunkin huoneen lämpötila laskee haluamallesi tasolle. Normaali-profiiliin pääset takaisin vastaavasti yhdellä komennolla. Profiilien vaihdon voi myös ajastaa OptiWatin kalenteriin, jolloin vaihdokset tapahtuvat automaattisesti.

OptiWatin oppiva ja ennakoiva säätö tekee lämpötilojen vaihdosta mutkatonta. Sinun tehtävänä on päättää haluamasi lämpötilat, jonka jälkeen OptiWatti ajoittaa lämmityksen siten, että haluttu lämpötila saadaan aikaiseksi. Voit esimerkiksi pienentää olohuoneen lämmitystä päivän ajaksi ja määritellä, että kello 17 huoneessa tulee kuitenkin olla 21 astetta.

Tämän perusteella lämmitys aloitetaan juuri oikeaan aikaan, jotta toiveesi toteutuu. OptiWatti on oppinut, kuinka kauan olohuoneesi lämpötilan nostaminen kestää ja huomioi lämmityksen ajoituksessa myös ulkolämpötilan ja kyseisen päivän sähkön tuntihinnan, jos käytät pörssisähköä.

Etähallinta nostaa mökin käyttömukavuuden uudelle tasolle. Poissa ollessasi ei tarvita täyttä lämpöä – kunhan mökille saavuttaessa siellä on mukavan lämmintä!

Voit määrittää jokaiselle huoneelle hälytysrajat lämpötilalle ja ilmankosteudelle. Jos esim. lämpötila laskee yllättäen jossakin huoneessa, on siitä tärkeää saada nopeasti tieto.