Huonekohtainen optimointi

Haluatko kuulla lisää OptiWatista?

TAI SOITA

+358 (0) 29 1701 007

Huonekohtainen optimointi

Optimoi lämmitys huoneiden käyttötarpeen mukaan.

Huonekohtainen lämmityksen ohjaus on tärkeä osa OptiWattia. Huoneiden käyttö vaihtelee suuresti, kuten myös niiden lämmitystarve. Suurin säästö ja paras asuinmukavuus saadaan aikaseksi lämmityksen huonekohtaisella optimoinnilla.

OptiWatin langaton anturi asennetaan jokaiseen ohjattavaan huoneeseen. Näin tiedetään joka hetki kunkin huoneen tarkka lämpötila ja voidaan päättää, milloin lämmitys laitetaan päälle, ja milloin se voidaan kytkeä pois päältä. Jos yhdellä anturilla ohjataan useita erillisiä huoneita, päädytään helposti tilanteeseen, jossa yhdessä huoneessa on liian kylmä ja toisessa liian kuuma. Tällöin huononnetaan asuinmukavuutta ja menetetään säästömahdollisuuksia. OptiWatti välttää tämän ongelman.

Huoneiden lämpöominaisuuksissa on valtavia eroja. Lämmitystarpeeseen vaikuttaa moni seikka kuten esimerkiksi ulkoseinien määrä, ikkunoiden koko ja suunta, lämmityslaitteiden teho sekä muiden lämmönlähteiden määrä.

OptiWatti on älykäs järjestelmä, joka oppii miten kukin huone reagoi lämmitykseen – ja osaa näin ajoittaa lämmitykset optimaaliseksi.