Laske sähkölämmityslaskurilla, paljonko voit säästää sähkölämmityksessä.

Laske säästösi sähkölämmityksessä

Anna arviosi kotisi tai mökkisi vuotuisesta sähkönkulutuksesta sekä lämmitettävien huoneiden määrä. Laskemme arvion, paljonko voit säästää sähkölämmityksessä OptiWatin avulla.

Vuotuinen sähkönkulutus

Neljän hengen talouden sähkölämmitetyssä omakotitalossa vuosikulutus on tyypillisesti noin 20 000 kWh luokkaa.
kWh

Huoneita

Valitse moneenko huoneeseen/tilaan haluat lämmityksen ohjauksen. Suurin säästö ja paras viihtyvyys saavutetaan, kun lämmitystä optimoidaan huonekohtaisesti.
- 1 +
Laske arvioitu säästösi

OptiWatti on älykäs ratkaisu, joka ohjaa kodin, kiinteistön ja mökin sähkölämmitystä huonekohtaisesti ja käyttötarpeiden mukaan. OptiWatilla voit säästää lämmityksessä jopa 40 %. Sähkölaskun pienentyessä asuinmukavuus paranee, kun kodissa on juuri sinulle sopivat lämpötilat. Sinun tarvitsee vain päättää huonekohtaiset lämpötilat ja OptiWatti hoitaa loput.

Kodin sähkönkulutuksesta noin puolet menee lämmitykseen. Monesti suuret lämmityskulut johtuvat siitä, että kotia lämmitetään yli tarpeiden ja turhaan. Älykäs lämmityksen ohjaus estää ylilämmittämisen ja tuo säästöjä sähkönkulutukseen.

Säästöä jopa 40 %

Suurin säästö syntyy, kun lämmitystä optimoidaan huonekohtaisesti ja lämpötilaa lasketaan aina, kun huone ei ole käytössä. Esimerkiksi koululaisen huoneen lämpötilan voi pudottaa hänen ollessa koulussa ja vastaavasti työtä tekevien ollessa töissä.

Sopii koteihin, kiinteistöihin ja mökkeihin

OptiWatti soveltuu suorasähkölämmityksellä toimivien patteri-, lattia-, katto- ja ikkunalämmitysten sekä ilmalämpöpumppujen ohjaamiseen. Lisäksi voit ohjata lämminvesivaraajaa ja auton lämmitystä sekä valvoa vesivuotoja. Järjestelmä sopii koteihin, kiinteistöihin ja mökeille. 

Etäohjaus säästää aikaa ja vaivaa

Etäohjauksen avulla voit ohjata kodin tai mökin lämmitystä vaikka puhelimella – milloin ja missä vain. Palvelua käytät sujuvasti tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Pörssisähköstä täysi hyöty

OptiWatti toimii kaikkien sähkösopimustyyppien kanssa. Pörssisähköä käytettäessä ohjataan lämmitysajankohdat automaattisesti tunneille, joilla sähkö on halvinta – kuitenkin niin, että mukavuudesta ei tarvitse tinkiä. Voit halutessasi myös vaihtaa sähkösopimustyyppiä ja jatkaa lämmityksen ohjaamista OptiWatilla.

Hinta huoneiden määrän mukaan

OptiWatin hinta määräytyy lämmitettävien huoneiden lukumäärän mukaan. Tutustu toistaiseksi voimassa oleviin kampanjahintoihin tästä >

Asennus yhdessä päivässä

Langaton OptiWatti asennetaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle, eikä asennus vaadi erillisiä johdotustöitä. Keskikokoisen omakotitalon asennus kestää keskimäärin 4-5 tuntia. Asennuksen tekee valtuuttamamme paikallinen asentaja ja palvelu on heti käytössäsi. Katso myös usein kysytyt kysymykset >

OptiWatin edut

  • Sähkölämmityksen kuluihin säästöä jopa 40%
  • Parempi asuinmukavuus sopivalla lämpötilalla
  • Lämmityksen säätäminen huonekohtaisesti
  • Etähallinta säästää aikaa ja vaivaa
  • Takaisinmaksuaika tyypillisesti 3-5 vuotta

Haluatko kuulla lisää
OptiWatista?

Katso
Usein kysytyt kysymykset
tai soita meille

029 1701 007