Älykäs sähkölämmityksen ohjaus majoitus- ja matkailualan yrittäjille

OptiWatilla sähkölämmitys siirretään digiaikaan vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Säästät lämmityskuluissa ja samalla tuet vihreämpää huomista.

Jos tehtävälistallasi on jokin alla mainituista, anna meidän auttaa:

 • Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen
 • Sähkölämmityksen nykyaikaistaminen
 • Kiinteistön hallinnan helpottaminen
 • Kulujen karsiminen
 • Asiakastyytyväisyyden parantaminen
 • Kestävän kehityksen edistäminen

 

OptiWatti – kevyt täsmäratkaisu

Kotimainen OptiWatti on langaton ja jälkiasennettava lämmityksen ohjausjärjestelmä sähkölämmitteisiin kiinteistöihin.

Majoitusalan yrittäjälle OptiWatti tarjoaa älykkään ratkaisun, joka ohjaa kiinteistön sähkölämmitystä huonekohtaisesti ja käyttötarpeiden mukaan.

Älykäs lämmityksen ohjaus säästää kiinteistön lämmitysenergiaa sekä parantaa lämmityksen hallittavuutta.

Järjestelmä kokoaa yhteen kaikki suorasähköllä toimivat lämmityslaitteet, ilmalämpöpumput ja lämminvesivaraajat. Tällöin kiinteistöjen lämpötiloja saa säädettyä huonekohtaisesti käyttötarkoituksen ja -tarpeiden mukaisesti – jopa etänä ja tunti- ja viikkokohtaisesti.

OptiWatti sisältää avaimet käteen käyttöönoton, joka voidaan tehdä mihin aikaan vuodesta tahansa. Järjestelmä ei vaadi kalliita investointeja ja maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Jopa 40 % säästöt lämmityskustannuksissa

Kiinteistöjen lämpötilojen oikeanlaisella optimoinnilla on mahdollista saavuttaa huomattavia säästöjä lämmityskustannuksissa – parhaimmillaan jopa useita kymmeniä prosentteja.

OptiWatilla estät ylilämmittämisen ja saat lämmityskulut kuriin. Sähkölaskun pienentyessä oleskelumukavuus paranee, kun mökissä on aina sopiva lämpötila. Säästön lisäksi parannat asiakastyytyväisyyttä.

Tehokkain tapa säästää on laskea tilan lämpötilaa aina, kun tila ei ole aktiivisesti käytössä. Manuaalisesti lämpötiloja ohjaamalla tilat saattavat olla helposti ylilämmitettyjä tai liian kylmiä.

Lämmityksen etähallinnan monet edut

OptiWatilla ohjaat mökin lämpötiloja kätevästi etänä tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Keskitetty etähallinta helpottaa yksittäisten kiinteistöjen ja useiden erillisten lämmityslaitteiden hallintaa ja seurantaa – milloin ja missä vain:

 • Etäyhteydellä lämpötilat saa säädettyä huonekohtaisesti käytön ja tarpeen mukaan.
 • Lämmityksen ajastaminen vähentää manuaalityötä ja turhia kuluja.
 • Etähallinnalla varmistat, että asiakkaiden saapuessa perillä odottaa lämmin mökki. Myös vikatilanteet saadaan hallintaan reaaliaikaisella seurannalla.
 • Kiinteistön hallinnan ja seurannan helpottuessa käytössä olevat resurssit voidaan hyödyntää oleelliseen ja henkilökunnan työ on sujuvampaa.

Vauhtia ilmastotalkoisiin

Vanhojen kiinteistöjen energiatehokkuus ei välttämättä täytä enää tämän päivän vaatimuksia, mikä näkyy erityisesti kasvavina lämmityskuluina. Kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen onkin tehokas tapa pienentää hiilijalanjälkeä ja säästää luontoa. 

Erityisesti sähkölämmitteiset kiinteistöt tarjoavat julkiselle sektorille uuden tavan tehostaa energiankäyttöä entisestään, kun muut kattavammat energiansäästötoimenpiteet on jo tehty.

OptiWatti raportoi lämmitykseen kuluvan sähköenergian ja jakaa sen vielä huonetasolle. Jos tiloissa esiintyy poikkeamia lämpötiloissa tai ilmankosteudessa, saa käyttäjä hälytyksen, jotta tilanne voidaan heti tarkistaa ja korjata.

Huonekohtainen raportointi helpottaa mahdollisten säästökohteiden löytämistä. Myös parannusta vaativat asiat kuten kiinteistön energiasyöpöt ja lämpövuodot rakenteissa on helpompi tunnistaa ja perustella järjestelmästä saatavalla tiedolla.

Tehdään yhdessä säästötavoitteista totta

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä projektisi sisältö, koko sekä säästömahdollisuudet. Asiantuntijamme tulee mielellään käymään kohteessanne paikan päällä kartoitusta varten. Kartoituksen jälkeen toimitamme maksuttoman hyöty- ja hinta-arvion. Soita minulle 044-355 2040 Jamppa Valvio tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@optiwatti.fi.

Sähkölämmitteisissä kiinteistöissä on suuri säästöpotentiaali – tartu tilaisuuteen nyt!

Kartoitetaan yhdessä projektisi sisältö, koko ja säästömahdollisuudet.

Soita minulle

044-355 2040

Myyntijohtaja Jarmo Valvio

Tai lähetä sähköpostia info@optiwatti.fi

OptiWatin edut

 • Sähkölämmityksen kuluihin säästöä jopa 40 %
 • Parempi käyttömukavuus sopivalla lämpötilalla
 • Lämmityksen säätäminen keskitetysti
 • Etähallinta säästää aikaa ja vaivaa
 • Ympäristöystävällinen ratkaisu

Asiakaskokemuksia

Vaihtelevan käytön mukaisesti säätyvä lämmitys on luonnollinen säästökeino. Voin suositella OptiWattia lomakeskuksiin, joissa sähkönkulutus on iso kuluerä kuten meillä Tundreassa.

Simo Vanhapiha, Hallituksen puheenjohtaja, Kilpisjärven Loma Oy, Tundrea

Tundrea
Ympäristöarvot ovat osa Tahko Chalet’n päivittäistä toimintaa. Karsimalla turhasta lämmönkulutuksesta on helppo aloittaa.

Heppu Pentti, hallituksen puheenjohtaja, PNT Active Oy

Jormalan huvila PNT Active Oy

OptiWatti on käytössä useassa Tahko Chalet’n vuokrattavassa majoituskohteessa. Klikkaa linkkiä ja lue lisää PNT Active Oy:n kokemuksista >