Mikä on OptiWatti?

Optimoi OptiWatilla sähkölämmityksesi – säästät jopa 40 %

Ilmoita haluamasi lämpötilat vaikka tunnin tarkkuudella. OptiWatti hoitaa loput!

Sinä päätät lämpötilat – OptiWatti ajoittaa ne toiveidesi mukaisesti

”Olohuoneeseen 21°C kello 17, kiitos!”

Määritä tavoitelämpötila vaikka tunnin tarkkuudella jokaiseen huoneeseen – OptiWatti ohjaa lämmön toiveitasi vastaavaksi.

Se huomioi optimoinnissa ulkolämpötilan, sääennusteen ja sähkön hinnan – ja oppii, miten kukin huone reagoi lämmitykseen.

Tuloksena on pienempi sähkölasku ja ihanteellinen lämpötila juuri oikealla hetkellä!

Säästä sähköä – säästät rahaa ja luontoa

Huonekohtainen ohjaus säästää sähkölämmityksen kuluissa jopa 40 %.

Lämmitys on ylivoimaisesti suurin sähkönsyöppö suomalaisissa kodeissa. Siksi sen tarkentamisella saadaan myös muhkeimmat säästöt. Laskemalla lämpöä koko kodissa vain yksi aste säästetään jo 5 %.

OptiWatti ohjaa lämmitystä huomattavasti tätä tarkemmin ja hienovaraisemmin: kun olet kotona, lämpötila tuntuu aina miellyttävältä, mutta tyhjää taloa ei lämmitetä turhaan.

Älykäs järjestelmä nostaa kiinteistön arvoa

OptiWatti modernisoi sähkölämmitteisen talon kiinnostavaksi kohteeksi: pienet kulutuslukemat ja fiksu etäohjaus houkuttelevat ostajia.

Langattoman järjestelmän asennus ei edellytä suuria mullistuksia kodissa. OptiWatti on myös perustamiskustannuksiltaan edullinen tapa tuoda talo tähän päivään.

Energiatehokkuuden vaatimus on tullut asumiseen jäädäkseen. Kiinteistön sähkönkulutuksesta osataan jo kysyä myyjältä ja vaatia siitä mustaa valkoisella.

OptiWatti nostaa vanhemmankin talon varteenotettavaksi vaihtoehdoksi energiatehokasta kotia etsiville. Järjestelmän etähallinta- ja vahtiominaisuudet tuovat mukanaan myös turvallisuudentunnetta.

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.