OptiWatti Solar Kotipaketti

Aurinkopaneelit plus älyohjaus tuotannon arvon maksimointiin

OptiWatti Solar Kotipaketti tarjoaa kaiken tarvittavan kodin älykkääseen energianhallintaan – asennettuna ja käyttövalmiina:

  • aurinkosähköjärjestelmä kokonaisuudessaan plus
  • OptiWatin älyohjaus lämmityksen, energiankäytön ja aurinkosähkön tuotannon optimointiin.

OptiWatti Solarin avulla voit pysyvästi pienentää sähkölaskuasi ja tienata myymällä ylituotantoa parhaalla mahdollisella hinnalla. Älyohjauksen ansiosta energiankäyttö, ylituotannon ohjaus sekä sähkön myynti on helppoa ja kannattavaa.

Kysy kotiisi tai kiinteistöösi räätälöity tarjous!

Optimoi aurinkosähkön käyttö ja tienaa myynnillä

OptiWatti Solarin avulla itse tuotettu sähkö ohjataan optimaalisesti omaan käyttöön tai myyntiin, energiantarpeen ja sähkön hinnan mukaan. Voit ylituotantotilanteiden varalle määritellä prioriteettijärjestyksen, jolla itse tuotettu sähkö ohjataan varastoitavaksi esimerkiksi vesivaraajaan, lattialämmitykseen tai sähköauton lataukseen.

OptiWatti ohjaa ylituotannon joko varastoidakseen energiaa kiinteistöön tai myyntiin energiayhtiölle. Silloin kun energian markkinahinta on riittävän korkea, OptiWatti ohjaa kaiken ylituotannon myyntiin ja ohittaa prioriteettijärjestyksen.

Kalliin spot-sähkön aikana aurinkosähköjärjestelmällä tuotettua sähköä voi olla kannattavampaa myydä verkkoon, ja ostaa tarvittava sähkö myöhemmin merkittävästi edullisemmin. Vastaavasti edullisen sähkön aikana voi olla järkevää lämmittää esimerkiksi vettä tulevaa käyttöä varten.

Kuva alla: Kun sähkön hinta on korkea, ylituotanto myydään

 

Kuva alla: Kun sähkön hinta on matala, ylituotanto käytetään itse, talon energiavarastoihin

 

OptiWatti hyödyntää halvan sähkön hetket niin lämmityksen kuin vesivaraajan ohjauksessa. Ilman ohjausta aurinkosähköjärjestelmän tuottamaa sähköä myytäisiin halvalla, ja mahdollisesti myöhemmin sähköä ostettaisiin kalliimmalla hinnalla takaisin.

 

Pörssisähköohjauksella ajoitat myynnin ja kulutuksen optimaalisesti

Aurinkosähköjärjestelmän ylituotanto myydään pörssisähkön hinnalla eli spot-hinnalla riippumatta kiinteistön sähkösopimuksen tyypistä. OptiWatti hoitaa ylituotannon ohjauksen automaationa hyödyntäen kiinteistön tulevaa lämmityksen tarvetta sekä seuraavan vuorokauden pörssisähkön hintaa.

Jos käytössäsi on pörssisähkösopimus, saat OptiWatilla ajoitettua myös kulutusta automaattisesti vuorokauden edullisimmille tunneille. Sähkölämmityksen ja lämminvesivaraajan kulutuksen ajoittamisen merkitys maksamaasi sähkön hintaan on huomattava, ja OptiWatti huolehtii ajoittamisen puolestasi ilman, että kodin asuinmukavuudesta tarvitsee tinkiä.

Voit OptiWatin pörssisähkön ohjauksella huonekohtaisesti määrittää, missä huoneissa haluat painottaa energiansäästöä ja missä asumismukavuutta. Niissä huoneissa, joissa pääasiassa oleskellaan, painotetaan mukavuutta, ja säästöt rajataan vähemmän käytössä oleviin tiloihin.

 

OptiWatin kattava raportointi

OptiWatin älyohjaus on äärimmäisen tehokas keino hallita sähkölämmitteisen kodin tai kiinteistön energiakustannuksia. Kattavista raporteista voit seurata aurinkosähkön tuotantoa ja kiinteistön sähkönkulutusta reaaliaikaisesti ja takautuvasti, niin huonekohtaisesti kuin koko kiinteistössä.

Tiedät täsmälleen oman tuotannon sekä kulutuksen kilowattitunteina ja euroina. Kulutuksen osalta OptiWatti Solar mittaa kattavasti kaiken kulutuksen erotellen lämmityksen ja muun kulutuksen sekä verot.

OptiWatti Solar Kotipaketti tarjoaa helpon tavan hyödyntää aurinkopaneeliesi tuottamaa sähköä parhaalla mahdollisella tavalla. Älykäs energianhallinta on ympäristöystävällinen valinta, joka kasvattaa omavaraisuuttasi sekä säästää energiaa ja euroja. Investointi maksaa itsensä takaisin pienentyneenä sähkölaskuna ja talon arvonnousuna.

 

OptiWatilla pysyvästi pienempi sähkölasku

OptiWatti-älyjärjestelmällä voit säästää sähkölämmityksessä kymmeniä prosentteja asuinmukavuudesta tinkimättä – toki myös ilman aurinkosähköjärjestelmää. Langaton järjestelmä on helppo ja kustannustehokas tapa päivittää talo energiatehokkaaksi, sillä se asennetaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle ilman isoja remontteja. Rahallisen säästön lisäksi OptiWatti pienentää asumisen hiilijalanjälkeä.

 

Helppoutta, mukavuutta ja säästöä sähkölämmitykseen

OptiWatti soveltuu kotiin, mökeille ja kiinteistöihin

  • suorasähkölämmityksellä toimivien patteri-, lattia- ja kattolämmitysten
  • sekä ilmalämpöpumpun ohjaamiseen.

Lisäsäästöä saat ohjaamalla

  • lämminvesivaraajaa ja
  • auton lämmitystä
  • sähköauton latausta
  • aurinkopaneelien tuotantoa.

Lue lisää, mikä on OptiWatti.


Bonuksena pörssisähkön huonekohtainen ohjaus

OptiWatin pörssisähkön ohjaus on tehokas, huonekohtaisesti säädettävä keino sähkölämmitteisen kodin tai kiinteistön energiakustannusten hallintaan. Voit käyttötarpeiden mukaan määrittää, missä huoneissa painotetaan energiansäästöä ja missä asuinmukavuutta. Hyödyt pörssisähkön edullisista tunneista, alennat sähköstä maksamaasi keskihintaa ja saat pienenimmän mahdollisen sähkölaskun.

Kysy kotiisi tai kiinteistöösi räätälöity tarjous OptiWatti Solar Kotipaketista tai OptiWatista! 

Jos sinulla on aurinkopaneelit jo käytössä, liitä aurinkosähkö älyohjaukseen!

Tutustu, kuinka järvenpääläisessä kodissa säästettiin OptiWatilla ja aurinkopaneeleilla.

 

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.