Lämmöt päälle puhelimesta

Etähallinnan avulla varmistat vaikka puhelimella, että perillä odottaa lämmin mökki.

Lue lisää
Poissa ollessasi mökillä ei tarvita täyttä lämpöä – kunhan mökille saavuttaessa siellä on mukavan lämmintä. Määrität vain mökin lämpötilan käytön mukaan ja tämän jälkeen OptiWatti huolehtii oikean lämmön oikeaan aikaan. Säästät myös aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse heti ryhtyä lämmityspuuhiin.

Säästöä lämmityskuluihin

OptiWatilla leikkaat pois liiallisen lämmityksen ja saat selvää säästöä sähkölaskuun. Myös luonto kiittää!

Lue lisää
Mökkien käyttöaste vaihtelee paljon ja ylilämmittäminen on yleistä. Älykkäällä lämmityksen ohjauksella lämmöt saa näppärästi pudotettua alemmas, kun käyttötarpeet sen sallivat. Voit hallita mökin lämmitystä tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella – milloin ja missä vain. Helppo tapa saada lämmityskulut kuriin!

Ympärivuorokautinen valvonta

OptiWatti Mökki valvoo puolestasi, mikä on mökin lämpötila ja ilmankosteus. Se myös ilmoittaa, jos tyhjässä mökissä on liikettä.

Lue lisää
Saat ilmoituksen, jos mökin lämpötila tai ilmankosteus poikkeavat määritetyistä arvoista. Jos liiketunnistin havaitsee tyhjässä mökissä liikettä, saat siitäkin ilmoituksen ja voit heti tarkistaa tilanteen. Helppokäyttöisestä sovelluksesta näet mökin sisälämpötilan, ilmankosteuden ja sääennusteen reaaliaikaisesti. OptiWatti huomioi lämmityksessä automaattisesti myös säätilojen vaihtelun. Peruspaketti vain 9,90 € / kk! Lue lisää >

Osallistu kesäkisaan ja voita tasokas Carelia Grill® -pihagrilliuutuus mökillesi!

Vastaa alla kolmeen kysymykseen ja jätä yhteystietosi. Arvomme kaikkien oikein vastanneiden kesken kesän kuumimman uutuustuotteen: Carelia Grill® 9K-80 Korkea Musta -avotulisijan (arvo 835 €). Lohdutuspalkintona arvomme 10 kappaletta Vappu Pimiän huippusuosittua kirjaa ”Vapun reseptikirja 2”, johon Vappu Pimiän on koonnut inspiraatioksi kotikeittiönsä suosikkireseptit. Katso kilpailun säännöt tästä >

Jätä yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa! 

OptiWatti Mökki on kätevä apuri mökkiläiselle, sillä se
a) pesee tiskit puolestasib) ohjaa lämmitystä ja valvooc) leikkaa nurmikon

Aivan oikein, OptiWatti Mökki ohjaa sähköllä toimivia lämmityslaitteita ja valvoo liikettä.

Voi harmi, vastasit väärin. Arvaapa uudestaan!

OptiWatti Mökki säästää
a) luontoab) aikaa ja vaivaac) rahaa

Hienoa - vastasit aivan oikein sillä kaikki vaihtoehdot pitävät tismalleen paikkansa!

OptiWatti Mökkiä voit käyttää
a) termostaattia säätämälläb) ajatuksen voimallac) milloin ja missä vain tabletilla, tietokoneella ja älypuhelimella

Oikein! Jos vastasit kaikkiin kolmeen vastaukseen oikein, jätä allaolevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa.

Nyt valitsit väärän vastauksen. Kokeile vielä kerran!

Carelia Grill®-tuotteet valmistetaan käsityönä Pohjois-Karjalassa. Kovaa kulutusta kestävän tulisijan voi asentaa sellaisenaan pihalle, terassille tai grillikatokseen. Tulisijassa syntyy maukkaat grilliherkut ja loimulohi kuin myös makeat muurinpohjaletut ja pannukahvi.