OptiWatti Mökki

OptiWatti Mökki on älykäs ratkaisu mökin ympärivuorokautiseen valvontaan ja lämmityksen etähallintaan.

Palvelun saat käyttöösi alle kympillä kuussa. Kuukausimaksu 9,90 € sisältää ohjaukseen tarvittavan laitteiston, palvelun käytön, päivitykset ja asiakastuen. Asennuskulut ja asentajan matkakulut laskutetaan erikseen. Asennustyön voi hyödyntää kotitalousvähennyksessä.

Tilaa OptiWatti Mökki verkkokaupastamme >

Lämmitys etähallintaan

Lämmityksen etähallinta nostaa mökin käyttömukavuuden kokonaan uudelle tasolle. Poissa ollessasi mökillä ei tarvita täyttä lämpöä – kunhan mökille saavuttaessa siellä on mukavan lämmintä. Etähallinnan avulla varmistat, että perillä odottaa lämmin mökki. Käyttö onnistuu helposti tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella – milloin ja missä vain.

Säästöä lämmityskuluihin

Mökkien käyttöaste vaihtelee paljon ja ylilämmittäminen on yleistä. Kun ohjaat lämmitystä älykkäällä OptiWatilla, leikkaat pois liiallisen lämmityksen ja saat selvää säästöä sähkölaskuun. Myös luonto kiittää!

Ympärivuorokautinen valvonta

Voit hallita lämmitystä vaikka toiselta puolelta maapalloa. Saat ilmoituksen, jos mökin lämpötila tai ilmankosteus poikkeavat määritetyistä arvoista, tai jos liiketunnistin havaitsee tyhjässä mökissä liikettä. Helppokäyttöisestä sovelluksesta näet mökin sisälämpötilan, ilmankosteuden ja sääennusteen reaaliaikaisesti. OptiWatti huomioi lämmityksessä automaattisesti myös säätilojen vaihtelun. Voit olla levollisin mielin, kun tiedät, että mökillä on kaikki kunnossa. 

alypuhelin_small

Tarkka hintavahti

OptiWatti toimii kaikkien sähkösopimustyyppien kanssa. Tuntihintaisen sähkön käyttäjälle OptiWatti toimii hintavahtina, jolloin se huolehtii lämmityksen ajoittamisen edullisille tunneille tinkimättä kuitenkaan käyttömukavuudesta.

OptiWatti Mökki-peruspaketin sisältö

OptiWatti Mökki peruspaketti sisältää anturin, releen, keskusyksikön, liiketunnistimen sekä ethernet-kaapelin. Anturi mittaa mökin lämpötilaa ja ilmankosteutta. Rele ohjaa lämmityslaitetta. Keskusyksikkö ohjaa lämmitystä ja muodostaa yhteyden internetiin. Liiketunnistin valvoo liikettä.

OptiWatti Mökki - tuotekuva

Lisäpalvelut

Voit täydentää OptiWatti Mökkiä seuraavilla lisäpalveluilla:

  • Ilmalämpöpumpun ohjaus
  • Lämminvesivaraajan ohjaus
  • Vesivuotojen valvonta
  • Nettitikku internetyhteyden muodostamiseen
  • Huonekohtainen lämmityksen ohjaus

Lisäpalvelut ovat tilattavissa erikseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Mökillämme ei ole nettiyhteyttä. Onko tämä ongelma?

Vastaus: OptiWatti Mökki vaatii internetyhteyden toimiakseen. Mikäli mökissäsi ei ole nettiyhteyttä, saat sen helposti OptiWatin keskusyksikköön liitettävällä nettitikulla. Voit tilata sen vaivattomasti verkkokaupastamme.

Kysymys: Mistä voin ostaa OptiWatti Mökin?

Vastaus: OptiWatti Mökki -peruspaketti on myynnissä vain verkkokaupassa osoitteessa kauppa.optiwatti.fi. Myös lisäpalvelut kuten ilmalämpöpumpun ohjauksen voit tilata myös verkkokaupastamme.

Kysymys: Mistä tiedän, että palvelu soveltuu meidän mökille?

Vastaus: OptiWatti Mökki soveltuu mökkeihin, joissa on sähkölämmityksellä toimiva patteri-, lattia-, katto- tai ikkunalämmitys. Lisäksi on mahdollista ohjata ilmalämpöpumppuja, lämminvesivaraajaa, auton lämmitystä ja valvoa vesivuotoja. Palvelu toimii kaikkien lämmityslaitemerkkien ja -tyyppien kanssa.

Kysymys: Paljonko asennus maksaa?

Vastaus: Saat tarkan arvion asennuskustannuksista sähköurakoitsijalta, joka laskuttaa erikseen toteutuneet asennuskulut ja asentajan matkakulut. Sähköasentajan työn osuus on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennyksessä.

Kysymys: Miten kauan asennus kestää?

Vastaus: Asennus hoituu muutamassa tunnissa. OptiWatti toimii langattomasti ja se asennetaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle, eikä erillisiä johdotustöitä tarvitse tehdä.

Kysymys: Voinko asentaa itse OptiWatti Mökin?

Vastaus: Asennuksen voi suorittaa sähköurakoitsija, jolla on voimassa olevat asennusluvat. Suosittelemme asennukseen ammattitaitoisia asennuskumppaneitamme. Heidän yhteystietonsa löytyvät osoitteesta www.optiwatti.fi/kumppanit.