test

Uutta voimaa ja asiantuntemusta ratkaisumyyntiin

07/06/2021
Ajankohtaista

Esittelyssä Voimatelin Energiapalveluiden ja OptiWatin ratkaisumyynnissä kesäkuussa aloittanut asiakkuuspäällikkö Mika Kärkkäinen.

Millaisen työkaverin saimme sinusta?

Huumorintajuisen – eikös meistä jokainen ole, ainakin omasta mielestään 🙂 Lisäksi pidän itseäni hyvänä tiimipelurina, autan mielelläni muita aina, kun pystyn. Kyselen ja kuuntelen muiden neuvoja ja pyrin olemaan avoin ja keskusteleva. Olen myös kannustava, eli toivon mukaan minusta saa siis hyvän työkaverin.

Mitä työsi pitää sisällään?

Vastaan OptiWatin sekä Voimatelin palveluiden myynnistä ja asiakkuuksista Itä-Suomen alueella Lappeenrannasta Kainuuseen asti. Luonnollisesti asiakasrajapinnassa työskentelevänä kuulee ensimmäisenä myös asiakastarpeita ja näihin tarpeisiin sekä toiveisiin pyritään sitten vastaamaan.

Mikä tekee tehtävästä merkityksellistä?

Kun asiakkaan näkökulmasta miettii, niin olemme auttamassa asiakkaita jatkuvasti kiristyvien ilmasto- ja päästötavoitteiden kanssa. Lisäksi autamme saavuttamaan energiasäästöjä energiakustannusten, sähkön ja lämmityksen, koko ajan noustessa. Voimatelin mukaantulon myötä pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisemmin palveluja uusissa energiaratkaisuissa sekä olemaan asiakkaan kumppanina uusia ratkaisuja mietittäessä.

Millainen on erityisen onnistunut työpäivä?

Sopivan vauhdikas ja sellainen, joka tarjoaa haastetta. Hienoa on se tunne, että saa asioita eteenpäin. Tietysti toivon myös, että tulee onnistumisia, joita jokainen toivoo työpäiväänsä. Erityisen hienoa on, kun onnistuu ylittämään asiakkaan odotukset.

Mistä löydät vastapainoa työlle?

Kesäisin tulee vietettyä aikaa mahdollisuuksien mukaan perhokalastuksen parissa. Erilaisia pallopelejä on tullut myös pelattua kesät talvet koko elämän ajan. Tällä hetkellä vapaa-aika menee kuitenkin pitkälti puolivuotiaan vauvan kanssa touhutessa.

 

Asiantuntijajulkaisu: Lämmitätkö tyhjiä huoneita? – OptiWatti minimoi lämmityskustannukset puolestasi

Kuva: Kauppalehden yhteydessä julkaistiin 27.9.2021 Tulevaisuuden koulu -liite, jossa OptiWatin toimitusjohtaja Mikko Heinonen tarkastelee oppimisympäristöjä…

Asiantuntijajulkaisu: Älykkäällä ohjauksella maksimihyödyt irti

Kuva:Talouselämä-lehden yhteydessä 17.9.2021 julkaistussa Rakentaminen ja Infrastruktuuri - Energia & Ympäristö -toimialan liitteessä syvennyttiin elinkaari-…

Uutta voimaa ja asiantuntemusta ratkaisumyyntiin

Esittelyssä Voimatelin Energiapalveluiden ja OptiWatin ratkaisumyynnissä kesäkuussa aloittanut asiakkuuspäällikkö Mika Kärkkäinen. Millaisen työkaverin saimme sinusta? Huumorintajuisen…