Ilmalämpöpumpun ohjaus

Haluatko kuulla lisää OptiWatista?

TAI SOITA

+358 (0) 29 1701 007

Ilmalämpöpumpun ohjaus

Ilmalämpöpumppu yhteistyöhön muun lämmityksen kanssa

OptiWatti integroi ilmalämpöpumpun toimimaan optimaalisesti muun lämmityksen kanssa. Sinä korjaat hyödyn optimoidusta yhteispelistä.

OptiWattiin liitetty ilmalämpöpumppu toimii saumattomassa yhteistyössä muun lämmitysjärjestelmän kanssa. Kun huoneen ensisijaiseksi lämmöntuottajaksi on valittu ilmalämpöpumppu, muut lämmönlähteet kytkeytyvät päälle vasta, kun pumppu ei yksin riitä tuottamaan haluttua lämpötilaa.

Ilmalämpöpumppukin etähallintaan

Pumpun läheisyyteen asennetaan infrapunalähetin, joka on langattomasti yhteydessä OptiWatin keskusyksikköön. Pääset näin ohjaamaan myös ilmalämpöpumppua OptiWatin käyttöliittymästä – vaikka toimistolta tai Teneriffalta.

Hajamielisen käyttäjän luottokaveri

OptiWatti varmistaa, ettet epähuomiossa lämmitä muilla laitteilla samaan aikaan, kun tavoitteena on kodin viilennys ilmalämpöpumpulla. Toki voit silti valintasi mukaan pitää lämmityksen päällä esim. kylpyhuoneessa tai eteisessä.

Nopea lämpötilan nosto oikeisiin lukemiin

Ilmalämpöpumppu nostaa lämpötilan nopeasti. OptiWatin avulla voidaan lämpö pitää alhaisena silloin, kun tilan käyttö sen sallii, ja hyödyntää ilmalämpöpumpun tehoa lämpötilan nostamisessa.

OptiWatti tukee markkinoiden kaikkia yleisimpiä merkkejä ja malleja.

Edut

OptiWatin avulla saat ilmalämpöpumpusta irti suurimman hyödyn.

Palveluun kuuluvat:

  • Ilmalämpöpumpun integrointi osaksi muuta lämmitystä
  • Ilmalämpöpumpun etähallinta helpolla käyttöliittymällä
  • Spottisähköohjaus
  • Lämmön tuottaminen kustannustehokkaimmalla tavalla
  • Nopea lämpötilan nosto
  • Lämmityksen automaattinen poiskytkentä muista lämmityslaitteista silloin kun ilmalämpöpumppua käytetään viilennykseen.