Taloyhtiöt

Kevyellä OptiWatti-älyohjausjärjestelmällä lämmityksen kuluja saadaan karsittua useita kymmeniä prosentteja.

OptiWatti asennetaan käytössä olevan lämmityksen rinnalle. Kustannukset jäävät varsin kohtuullisiksi, eikä kiinteistössä tarvitse tehdä remonttia tai johdotustöitä asennuksen yhteydessä. Asukkaiden ei tarvitse edes poistua kodeistaan asennuksen ajaksi, ja kutistuvat lämmityslaskut ilahduttavat kaikkia.

Monta ohjauskohdetta, yksi liittymä

Älykäs lämmityksen ohjaus säästää lämmitysenergiaa sekä parantaa lämmityksen hallittavuutta. Se kokoaa yhden sovelluksen alle:

  • lämmityslaitteet
  • ilmalämpöpumput
  • lämminvesivaraajat
  • ajoneuvojen lämmitystolpat.

Lämpötiloja saa säädettyä etänä ja tunti- ja viikkokohtaisesti älypuhelimelta, tietokoneelta tai padilta. Voit hyödyntää OptiWatti-älyohjausta sähkölämmityksen ja vesikiertoisen lämmityksen kiinteistöissä. OptiWatti-ohjaus soveltuu erinomaisesti kiinteistöihin, joissa on hybridilämmitys eli vesikiertoisen lämmityksen ohella myös sähkölämmitystä esimerkiksi kosteissa tiloissa.

Lämmityksessä on aina säästettävää!

Tehokkain tapa säästää lämmityksen kuluja on laskea tilan lämpötilaa aina, kun tila ei ole aktiivisesti käytössä. Manuaalisesti ohjaamalla toisaalta tullaan helposti ylilämmittäneeksi, ja samaan aikaan muut tilat saattavat jäädä liian koleiksi. OptiWatin avulla huoneita voidaan päästää viileämmiksi silloin, kun niissä ei oleskella. Järjestelmä palauttaa mukavuuslämpötilan automaattisesti esim. sille kerrottuun kotiintulon ajankohtaan, eikä säästön vuoksi kenenkään tarvitse palella. Parhaimmillaan OptiWatilla saadut säästöt ovat jopa 40 %.

Vanhakin kiinteistö energiatehokkaaksi

Vanhojen kiinteistöjen energiatehokkuus ei välttämättä täytä enää tämän päivän vaatimuksia. Lämmityslaskut tahtovat kasvaa, ja asukkaat saattavat pitää lämmitystä tehottomana tai luontoa kuormittavana. OptiWatti nykyaikaistaa lämmitysjärjestelmän ja pienentää sen hiilijalanjälkeä. Se raportoi lämmitykseen kuluvan energian huonekohtaisesti. Samalla kun lämmitysenergiaa säästyy, saadaan arvokasta tietoa energiasyöpöistä ja mahdollisista lämpövuodoista. Järjestelmä hälyttää myös lämpötilan tai ilmankosteuden äkillisistä muutoksista.

Tehdään yhdessä säästötavoitteista totta

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä projektisi sisältö, koko sekä säästömahdollisuudet. Asiantuntijamme tulee mielellään käymään kohteessanne paikan päällä kartoitusta varten. Kartoituksen jälkeen toimitamme maksuttoman hyöty- ja hinta-arvion. Soita 029 1701 007 tai jätä yhteydenottopyyntö.

OptiWatin edut

  • Lämmityksen kuluihin säästöä jopa 40 %
  • Parempi käyttömukavuus sopivalla lämpötilalla
  • Lämmityksen säätäminen keskitetysti
  • Etähallinta säästää aikaa ja vaivaa
  • Ympäristöystävällinen ratkaisu

Asiakaskokemuksia

 

IVG Polar Oy
“Ykkösprioriteetti oli saada kiinteistö lämpimäksi ja vuokralaiset tyytyväiseksi. OptiWatilla tähän päästiin ilman ylimääräisiä energiakustannuksia.” Petteri Virkajärvi, Asset Manager, toimitilavuokraus, IVG Polar Oy Lue lisää IVG Polar Oy:n kokemuksista

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.