Taloyhtiöt

Energiatehokkuusvaatimukset ja tarve sähkönkulutuksen pienentämiseen koskettavat myös taloyhtiöitä. Kevyellä OptiWatti-älyohjausjärjestelmällä lämmityksen kuluja saadaan karsittua useita kymmeniä prosentteja, kun lämmitysmuodoksi on valittu suorasähkö.

OptiWatti asennetaan käytössä olevan lämmityksen rinnalle. Kustannukset jäävät varsin kohtuullisiksi, eikä kiinteistössä tarvitse tehdä remonttia tai johdotustöitä asennuksen yhteydessä. Asukkaiden ei tarvitse edes poistua kodeistaan asennuksen ajaksi, ja kutistuvat sähkölaskut ilahduttavat kaikkia.

Monta ohjauskohdetta, yksi liittymä

Älykäs lämmityksen ohjaus säästää lämmitysenergiaa sekä parantaa lämmityksen hallittavuutta. Se kokoaa yhden sovelluksen alle:

  • suorasähköllä toimivat lämmityslaitteet
  • ilmalämpöpumput
  • lämminvesivaraajat
  • ajoneuvojen lämmitystolpat.

Lämpötiloja saa säädettyä etänä ja tunti- ja viikkokohtaisesti älypuhelimelta, tietokoneelta tai padilta.

Lämmityksessä on aina säästettävää!

Tehokkain tapa säästää sähkölämmityksen kuluja on laskea tilan lämpötilaa aina, kun tila ei ole aktiivisesti käytössä. Manuaalisesti ohjaamalla toisaalta tullaan helposti ylilämmittäneeksi, ja samaan aikaan muut tilat saattavat jäädä liian koleiksi.

OptiWatin avulla huoneita voidaan päästää viileämmiksi silloin, kun niissä ei oleskella. Järjestelmä palauttaa mukavuuslämpötilan automaattisesti esim. sille kerrottuun kotiintulon ajankohtaan, eikä sähkönsäästön vuoksi kenenkään tarvitse palella.

Parhaimmillaan OptiWatilla saadut säästöt ovat 40 % luokkaa. Järjestelmä maksaa itsensä takaisin noin kolmessa vuodessa.

Vanhakin kiinteistö energiatehokkaaksi

Vanhojen kiinteistöjen energiatehokkuus ei välttämättä täytä enää tämän päivän vaatimuksia. Lämmityslaskut tahtovat kasvaa, ja asukkaat saattavat pitää sähkölämmitystä tehottomana tai luontoa kuormittavana.

OptiWatti nykyaikaistaa sähkölämmitysjärjestelmän ja pienentää sen hiilijalanjälkeä. Se raportoi lämmitykseen kuluvan sähköenergian huonekohtaisesti. Samalla kun sähköä säästyy, saadaan arvokasta tietoa energiasyöpöistä ja mahdollisista lämpövuodoista. Järjestelmä hälyttää myös lämpötilan tai ilmankosteuden äkillisistä muutoksista.

Tehdään yhdessä säästötavoitteista totta

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä projektisi sisältö, koko sekä säästömahdollisuudet.

Asiantuntijamme tulee mielellään käymään kohteessanne paikan päällä kartoitusta varten. Kartoituksen jälkeen toimitamme maksuttoman hyöty- ja hinta-arvion.

Soita 029 1701 007 tai jätä yhteydenottopyyntö.

OptiWatin edut

  • Sähkölämmityksen kuluihin säästöä jopa 40 %
  • Parempi käyttömukavuus sopivalla lämpötilalla
  • Lämmityksen säätäminen keskitetysti
  • Etähallinta säästää aikaa ja vaivaa
  • Ympäristöystävällinen ratkaisu

Asiakaskokemuksia

IVG Polar Oy

“Ykkösprioriteetti oli saada kiinteistö lämpimäksi ja vuokralaiset tyytyväiseksi. OptiWatilla tähän päästiin ilman ylimääräisiä energiakustannuksia.” Petteri Virkajärvi, Asset Manager, toimitilavuokraus, IVG Polar Oy

Lue lisää IVG Polar Oy:n kokemuksista

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.