Mökille

Mökin lämmitys etähallintaan

OptiWatin avulla minimoit sähkönkulutuksen ja lämmität tilat valmiiksi ennen saapumistasi. Kaiken tämän voit tehdä etähallinnalla omalta älypuhelimeltasi, padiltasi tai tietokoneeltasi.

Mökki lämpimäksi saapumishetkelle

Poissa ollessasi mökillä ei tarvita täyttä lämpöä. Mitä, jos siellä kuitenkin olisi mukavan lämpöistä, kun saavut? Pääsisit rentoutumaan heti, eikä sinun tarvitsisi aloittaa viikonloppua lämmityshommilla nihkeässä ja koleassa mökissä. OptiWatin etähallinnan avulla ajastat mökin lämpenemään vaikka vielä palaverissa istuessasi. Käyttö onnistuu helposti tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Lämmityskulut kuriin

Mökkien käyttöaste vaihtelee paljon ja ylilämmittäminen on yleistä. Kun ohjaat lämmitystä älykkäällä OptiWatilla, saat selvää säästöä sähkölaskuun. Lämmityksessä OptiWatti huomioi automaattisesti myös säätilojen vaihtelun ja sääennusteen.

OptiWatilla mökki lämpimäksi saapumishetkelle vaikka puhelimella!

Kesämökin etävalvonta lisää mielenrauhaa

Huolestuttaako, miten mökki pärjää syysmyrskyssä? Pohditko, käykö siellä kutsumattomia vieraita? OptiWatti ilmoittaa sinulle, jos mökin lämpötila tai ilmankosteus poikkeavat määritetyistä arvoista. Näet OptiWatin helppokäyttöisestä sovelluksesta mökin sisälämpötilan, ilmankosteuden ja sääennusteen reaaliaikaisesti. Voit olla levollisin mielin, kun tiedät, että mökillä on kaikki kunnossa.

Tarkka hintavahti

OptiWatti toimii kaikkien sähkösopimustyyppien kanssa. Tuntihintaisen sähkön käyttäjälle OptiWatti toimii hintavahtina, jolloin se huolehtii lämmityksen ajoittamisen edullisille tunneille. Jos siis pidät mökillä yllä peruslämpöä, sinun ei tarvitse tehdä sitä kalleimmalla mahdollisella hinnalla.

Lisäpalveluilla tarkempaa optimointia ja valvontaa

Voit täydentää OptiWattia seuraavilla lisäpalveluilla:

  • Ilmalämpöpumpun ohjaus
  • Lämminvesivaraajan ohjaus
  • Vesivuotojen valvonta
  • Nettitikku internetyhteyden muodostamiseen

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Mökillämme ei ole nettiyhteyttä. Onko tämä ongelma? Vastaus: OptiWatti vaatii internetyhteyden toimiakseen. Mikäli mökissäsi ei ole nettiyhteyttä, saat sen helposti OptiWatin keskusyksikköön liitettävällä nettitikulla.

Kysymys: Mistä tiedän, että palvelu soveltuu mökillemme? Vastaus: OptiWatti soveltuu mökkeihin, joissa on sähkölämmityksellä toimiva patteri-, lattia- tai kattolämmitys. Lisäksi on mahdollista ohjata ilmalämpöpumppuja, lämminvesivaraajaa, auton lämmitystä ja valvoa vesivuotoja. Palvelu toimii kaikkien lämmityslaitemerkkien ja -tyyppien kanssa.

Tutustu mökinomistajien kokemuksiin

Lue, mitä etuja lämmityksen älykkäästä ohjauksesta on ollut asiakkaillemme.

Talviasuttavan mökin haastava lämmitys haltuun
Loma-asunto etähallintaan Puumalassa
Optimointi säästää kotona ja mökillä

Säästä lämmityskuluissa leikkaamalla pois turha ylilämmitys ja varmista mökille viihtyisät olot.

Sähkölämmitysoppaastamme löydät hyviä vinkkejä, kuinka sähkölämmityksestä  saa energiatehokkaan. Lataa OptiWatti Sähkölämmitysopas.

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.