Mökille

Mökin lämmitys etähallintaan

OptiWatin avulla minimoit sähkönkulutuksen ja lämmität tilat valmiiksi ennen saapumistasi. Kaiken tämän voit tehdä etähallinnalla omalta älypuhelimeltasi, padiltasi tai tietokoneeltasi.

Lämmityksen etäohjaus mökille – lämmintä saapumishetkelle

Poissa ollessasi mökillä ei tarvita täyttä lämpöä. Mitä, jos siellä kuitenkin olisi mukavan lämpöistä, kun saavut? Pääsisit rentoutumaan heti, eikä sinun tarvitsisi aloittaa viikonloppua lämmityshommilla nihkeässä ja koleassa mökissä. OptiWatin etähallinnan avulla ajastat mökin lämpenemään vaikka vielä palaverissa istuessasi. Käyttö onnistuu helposti tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Lämmityskulut kuriin ja säätöä sähkölaskuun

Mökkien käyttöaste vaihtelee paljon ja ylilämmittäminen on yleistä. Kun ohjaat lämmitystä älykkäällä OptiWatilla, saat selvää säästöä sähkölaskuun. Lämmityksessä OptiWatti huomioi automaattisesti myös säätilojen vaihtelun ja sääennusteen.

OptiWatilla lämmityksen etäohjaus mökille vaikka puhelimella!

Parasta energiatehokkuutta mökeille

Mökit ovat vuoden mittaan osan aikaa tyhjillään, jolloin niitä saatetaan pitää turhaan mukavuuslämpötilassa. Energia on kallista, mutta lämpöpattereiden säätämiseen paikan päällä ei riitä aikaa.  Manuaalisäätö on myös epätarkkaa eikä se osaa huomioida ennakointia.

Suurin säästö syntyy, kun lämmitystä optimoidaan käyttötarpeen mukaan ja lämpötilaa lasketaan aina, kun mökki ei ole käytössä. Vuokramökeillä OptiWatin hyödyt korostuvat, kun sesongeista ja varaustilanteiden vaihteluista johtuva ylilämmittäminen ja turha sähkönkulutus saadaan leikattua.

Kesämökin etävalvonta lisää mielenrauhaa

Huolestuttaako, miten mökki pärjää syysmyrskyssä? Pohditko, käykö siellä kutsumattomia vieraita? OptiWatti ilmoittaa sinulle, jos mökin lämpötila tai ilmankosteus poikkeavat määritetyistä arvoista. Näet OptiWatin helppokäyttöisestä sovelluksesta mökin sisälämpötilan, ilmankosteuden ja sääennusteen reaaliaikaisesti. Voit olla levollisin mielin, kun tiedät, että mökillä on kaikki kunnossa.

Lämpötilavahti mökille

OptiWatilla voit säätää minimi- ja maksimirajan, jonka alittamisesta tai ylittämisestä saat hälytyksen. Samoin voit asettaa ilmankosteudelle hälytysrajat. Hälytysrajat ja etähallinta parantavat mökin turvallisuutta ja auttavat estämään vahinkoja. Esimerkiksi talvella auki jäänestä tai rikkoutuneesta ikkunasta tulee nopeasti hälytys, johon teidät reagoida.

Tarkka hintavahti

OptiWatti toimii kaikkien sähkösopimustyyppien kanssa. Tuntihintaisen sähkön käyttäjälle OptiWatti toimii hintavahtina, jolloin se huolehtii lämmityksen ajoittamisen edullisille tunneille. Jos siis pidät mökillä yllä peruslämpöä, sinun ei tarvitse tehdä sitä kalleimmalla mahdollisella hinnalla.

Lisäpalveluilla tarkempaa optimointia ja valvontaa

Voit täydentää OptiWattia seuraavilla lisäpalveluilla:

  • Ilmalämpöpumpun ohjaus
  • Lämminvesivaraajan ohjaus
  • Vesivuotojen valvonta
  • Nettitikku internetyhteyden muodostamiseen

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Mökillämme ei ole nettiyhteyttä. Onko tämä ongelma?

Vastaus: OptiWatti vaatii internetyhteyden toimiakseen. Mikäli mökissäsi ei ole nettiyhteyttä, saat sen helposti OptiWatin keskusyksikköön liitettävällä nettitikulla.

Kysymys: Mistä tiedän, että palvelu soveltuu mökillemme?

Vastaus: OptiWatti soveltuu mökkeihin, joissa on sähkölämmityksellä toimiva patteri-, lattia- tai kattolämmitys. Lisäksi on mahdollista ohjata ilmalämpöpumppuja, lämminvesivaraajaa, auton lämmitystä ja valvoa vesivuotoja. Palvelu toimii kaikkien lämmityslaitemerkkien ja -tyyppien kanssa.

Tutustu mökinomistajien kokemuksiin

Lue, mitä etuja lämmityksen älykkäästä ohjauksesta on ollut asiakkaillemme.

Talviasuttavan mökin haastava lämmitys haltuun
Loma-asunto etähallintaan Puumalassa
Optimointi säästää kotona ja mökillä

Lue, miten OptiWatti säästää energiaa ja luontoa yritysmökeillä ja vuokrakäytössä olevilla mökeillä ja loma-asunnoissa.

Maston Aitio Rukalla: Ympäristöarvot ja säästö samassa paketissa 
Tundrea lomakylässä lämmityksen ohjaus kannattaa
Kapasityn yritysmökki Lapissa

Säästä lämmityskuluissa leikkaamalla pois turha ylilämmitys ja varmista mökille viihtyisät olot. Sähkölämmitysoppaastamme löydät hyviä vinkkejä, kuinka sähkölämmityksestä  saa energiatehokkaan. Lataa OptiWatti Sähkölämmitysopas.

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.