Kotiin

Säästöä tinkimättä mukavuudesta

Suurin säästö syntyy, kun lämmitys optimoidaan huonekohtaisesti ja lämpötilaa lasketaan, kun huone ei ole käytössä. Kodin ei tarvitse esimerkiksi työpäivän aikana olla yhtä lämmin kuin illalla perheen palatessa töistä ja koulusta.

Sopii monien laitteiden ohjaamiseen

OptiWatti soveltuu sähköllä toimivien patteri-, lattia- ja kattolämmitysten sekä ilmalämpöpumppujen ohjaamiseen. Lisäksi voit ohjata lämminvesivaraajaa ja auton lämmitystä sekä valvoa vesivuotoja.

Etäohjaus säästää aikaa ja vaivaa

Etäohjauksen avulla voit säätää kodin tai mökin lämmitystä vaikka älypuhelimella – olit sitten työpöydän ääressä tai kaukomatkalla. Palvelua on yhtä sujuvaa käyttää myös tietokoneella ja tabletilla.

Pörssisähköstä täysi hyöty

OptiWatti toimii kaikkien sähkösopimusten kanssa. Pörssisähkösopimuksesta OptiWatti ottaa kaiken irti: se vahtii sähkön hintaa ja ohjaa lämmitysajankohdat automaattisesti tunneille, joilla sähkö on halvinta – asumismukavuudesta tinkimättä.

Asennus yhdessä päivässä

OptiWatti asennetaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Langattomana se ei vaadi erillisiä johdotustöitä. Keskikokoisessa omakotitalossa asennus kestää keskimäärin 4–5 tuntia. Asennuksen tekee valtuuttamamme paikallinen asentaja, ja saat palvelun heti käyttöösi.

Katso myös usein kysytyt kysymykset

Miksi OptiWatti?

  • Sähkölämmityksen kuluihin säästöä jopa 40 %
  • Aina sopiva huonekohtainen lämpötila.
  • Kätevä etäohjaus säästää aikaa ja vaivaa.
  • Takaisinmaksuaika tavallisesti vain 3–5 vuotta.

Tutustu hintoihin tästä

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita meille 029 1701 007.

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.