Kotiin

Säästöä tinkimättä mukavuudesta

Suurin säästö syntyy, kun lämmitys optimoidaan huonekohtaisesti ja lämpötilaa lasketaan, kun huone ei ole käytössä. Kodin ei tarvitse esimerkiksi työpäivän aikana olla yhtä lämmin kuin illalla perheen palatessa töistä ja koulusta.

Sopii monien laitteiden ohjaamiseen

Nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle asennettava ohjaus soveltuu niin suoran sähkölämmityksen kuin vesikiertoisen lämmityksen kohteisiin sekä hybridilämmitteisiin kiinteistöihin.  Vesikiertoisen ja hybridilämmityksen ohjaus on suunnattu ensisijaisesti yritysten ja yhteisöjen kiinteistöihin. OptiWatilla ohjataan patteri-, lattia- ja kattolämmitystä sekä ilmalämpöpumppuja. Lisäksi voit ohjata lämminvesivaraajaa ja auton lämmitystä sekä valvoa vesivuotoja.

Etäohjaus säästää aikaa ja vaivaa

Etäohjauksen avulla voit säätää kodin tai mökin lämmitystä vaikka älypuhelimella – olit sitten työpöydän ääressä tai kaukomatkalla. Palvelua on yhtä sujuvaa käyttää myös tietokoneella ja tabletilla.

Pörssisähköstä täysi hyöty

OptiWatti toimii kaikkien sähkösopimusten kanssa. Pörssisähkösopimuksesta OptiWatti ottaa kaiken irti: se vahtii sähkön hintaa ja ohjaa lämmitysajankohdat automaattisesti tunneille, joilla sähkö on halvinta – asumismukavuudesta tinkimättä.

Asennus yhdessä päivässä

OptiWatti asennetaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Langattomana se ei vaadi erillisiä johdotustöitä. Keskikokoisessa omakotitalossa asennus kestää keskimäärin 4–5 tuntia. Asennuksen tekee valtuuttamamme paikallinen asentaja, ja saat palvelun heti käyttöösi. Katso myös usein kysytyt kysymykset

Miksi OptiWatti?

  • Sähkölämmityksen kuluihin säästöä jopa 40 %
  • Aina sopiva huonekohtainen lämpötila.
  • Kätevä etäohjaus säästää aikaa ja vaivaa.
  • Takaisinmaksuaika tavallisesti vain 3–5 vuotta.

Mitä OptiWatti maksaa?

OptiWatin hinta kotitalouksille riippuu ohjattavien huoneiden lukumäärästä sekä siitä, ostaako vai vuokraako laitteet itselleen. Molemmat hintavaihtoehdot sisältävät ohjaukseen tarvittavan laitteiston, palvelun käytön, päivitykset ja asiakastuen. Perusmaksusta on mahdollisuus saada myös kotitalousvähennys. Asentajan matkakulut ja mahdolliset lisätyöt laskutetaan toteutuneen mukaan. Saat halutessasi maksuaikaa joustavasti ostorahoituksella.

Haluatko kuulla lisää?

Kysy lisää ja jätä yhteydenottopyyntö niin saat tarjouksen OptiWatista kotiisi tai mökillesi. Tavoitat meidät myös soittamalla 029 1701 007.

Voit myös hyödyntää sähkölämmitysoppaamme, joka kertoo asiantuntijoiden parhaat vinkit, kuinka sähkölämmityksestä tulee pienellä vaivalla energiatehokas. Lataa OptiWatti Sähkölämmitysopas.

 

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.