Toimitilat

Toimitilat – lämmityksen älyohjaus säästää ja helpottaa kiinteistöjen hallintaa.

Älykäs lämmityksen ohjaus kiinteistöjen hallintaan

OptiWatilla lämmitys siirretään digiaikaan vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Säästät lämmityskuluissa ja samalla tuet vihreämpää huomista. Jos tehtävälistallasi on jokin alla mainituista, anna meidän auttaa:

 • Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen
 • Lämmityksen nykyaikaistaminen
 • Kiinteistön hallinnan helpottaminen
 • Kulujen karsiminen
 • Asiakastyytyväisyyden parantaminen
 • Kestävän kehityksen edistäminen

OptiWatti – kevyt täsmäratkaisu

Älykäs lämmityksen ohjaus säästää kiinteistön lämmitysenergiaa sekä parantaa lämmityksen hallittavuutta. Kotimainen OptiWatti on langaton ja jälkiasennettava lämmityksen ohjausjärjestelmä sekä sähkölämmitteisiin että vesikiertoisesti lämmitettäviin kiinteistöihin.

OptiWatti soveltuu kaikkiin vesikiertoisiin kohteisiin, joissa lämmönjako on vesikiertoinen riippumatta lämmönlähteestä. Lämmönlähteenä voi olla niin maa- tai kaukolämpö kuin öljy-, pelletti-, tai kaasulämpö. OptiWatti-ohjaus soveltuu erinomaisesti kiinteistöihin, joissa on hybridilämmitys eli vesikiertoisen lämmityksen ohella myös sähkölämmitystä esimerkiksi kosteissa tiloissa.

Järjestelmä kokoaa yhteen kaikki lämmityslaitteet, ilmalämpöpumput ja lämminvesivaraajat. Tällöin kiinteistöjen lämpötiloja saa säädettyä huonekohtaisesti käyttötarkoituksen ja -tarpeiden mukaisesti – jopa etänä ja tunti- ja viikkokohtaisesti.

OptiWatti sisältää avaimet käteen käyttöönoton, joka voidaan tehdä mihin aikaan vuodesta tahansa. Järjestelmä ei vaadi kalliita investointeja ja maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Jopa 40 % säästöt lämmityksen kustannuksissa

Kiinteistöjen lämpötilojen oikeanlaisella optimoinnilla on mahdollista saavuttaa huomattavia säästöjä lämmityskustannuksissa – parhaimmillaan jopa useita kymmeniä prosentteja. Tehokkain tapa säästää on laskea tilan lämpötilaa aina, kun tila ei ole aktiivisesti käytössä. Manuaalisesti lämpötiloja ohjaamalla tilat saattavat olla helposti ylilämmitettyjä tai liian kylmiä.

Älykkään järjestelmän avulla lämmityksen saa ajastettua huonekohtaisesti esimerkiksi yön ajaksi viileämmäksi. Käyttäjien palatessa tiloihin lämpötila automaattisesti palautuu takaisin mukavuustasolle. Näin varmistetaan, että työskentelyolosuhteet ovat sopivat ja asiakkaatkin viihtyvät.

Kiinteistön hallinnan ja seurannan helpottuessa käytössä olevat resurssit voidaan hyödyntää oleelliseen, ja henkilökunnan työskentely on sujuvampaa.

Vauhtia ilmastotalkoisiin

Vanhojen kiinteistöjen energiatehokkuus ei välttämättä täytä enää tämän päivän vaatimuksia, mikä näkyy erityisesti kasvavina lämmityskuluina. Kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen onkin tehokas tapa pienentää hiilijalanjälkeä ja säästää luontoa.

Erityisesti sähkölämmitteiset kiinteistöt saavat uuden tavan tehostaa energiankäyttöä entisestään, kun muut kattavammat energiansäästötoimenpiteet on jo tehty.

OptiWatti raportoi lämmitykseen kuluvan energian ja jakaa sen vielä huonetasolle. Jos tiloissa esiintyy poikkeamia lämpötiloissa tai ilmankosteudessa, saa käyttäjä hälytyksen, jotta tilanne voidaan heti tarkistaa ja korjata.

Huonekohtainen raportointi helpottaa mahdollisten säästökohteiden löytämistä. Myös parannusta vaativat asiat kuten kiinteistön energiasyöpöt ja lämpövuodot rakenteissa on helpompi tunnistaa ja perustella järjestelmästä saatavalla tiedolla.

Tehdään yhdessä säästötavoitteista totta

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä projektisi sisältö, koko sekä säästömahdollisuudet. Asiantuntijamme tulee mielellään käymään kohteessanne paikan päällä kartoitusta varten. Kartoituksen jälkeen toimitamme hyöty- ja hinta-arvion. Soita 029 1701 007 tai jätä yhteydenottopyyntö.

OptiWatin edut

 • Lämmityksen kuluihin säästöä jopa 40 %
 • Parempi käyttömukavuus sopivalla lämpötilalla
 • Lämmityksen säätäminen keskitetysti
 • Etähallinta säästää aikaa ja vaivaa
 • Ympäristöystävällinen ratkaisu

Asiakaskokemuksia

”Ykkösprioriteetti oli saada kiinteistö lämpimäksi ja vuokralaiset tyytyväiseksi. OptiWatilla tähän päästiin ilman ylimääräisiä energiakustannuksia.” Petteri Virkajärvi, Asset Manager, toimitilavuokraus, IVG Polar Oy OptiWatti on käytössä Espoossa sijaitsevassa toimistorakennus IVG Polar Scifi Alfassa. Lue lisää IVG Polar Oy:n kokemuksista

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.