Matkailu ja mökit

Matkailuyritys – lämmityksen älyohjaus säästää lämmityksessä ja parantaa asuinmukavuutta. Oleellista on optimoida lämmitys majoitustilanteen mukaan.

OptiWatti-älyjärjestelmällä saat kaikkien majoitustilojen lämmityksen etähallintaan. Sinun ei tarvitse viritellä mökkejä tai huoneita lämpiämään kohteelta toiselle liikkuen: kaikki hoituu älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilta. Voit hyödyntää OptiWatti-älyohjausta sähkölämmityksen ja vesikiertoisen lämmityksen kiinteistöissä.

Yhdistämällä OptiWatin ja kalenterivarausjärjestelmän lämmityksen ohjaus hoituu automatisoidusti varaustilanteen mukaan.

Säästöä lämmityskuluihin jopa 40 %

OptiWatti oppii, miten tilasi reagoivat lämmitykseen. Se täsmälämmittää ne juuri oikealle hetkelle, juuri oikeaan lämpötilaan ilman hukkalämmitystä tai manuaalisista säädöistä johtuvia epävarmuuksia. Laitteisto asennetaan aikaisemman lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Remontteja tai hankalia johdotuksia ei tarvita. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, ja järjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin pienentyneinä lämmityslaskuina ja säästyneenä työaikana.

Pattereiden sekä sähköisten lattia- ja kattolämmitysten lisäksi saat OptiWatilla ohjattua myös ilmalämpöpumput, lämminvesivaraajat ja autojen lämmitystolpat.

OptiWatin mukana voit hankkia myös mielenrauhaa: se hälyttää tilojen lämpötila- ja ilmankosteusmuutoksista, ja lisävarusteena tarjolla on myös vuotovahti, joka hälyttää vesivuodosta. Tärkeintä kaikessa on, että asiakkaasi saapuvat aina miellyttävän lämpimiin tiloihin ja palaavat toistekin!

Lämmityksen ohjaus varaustilanteen mukaan

Lämmityksen ohjauksen saa yhdistettyä tilojen varausjärjestelmään, jolloin lämmitys hoituu automatisoidusti. OptiWatti hakee kalenteritiedot järjestelmästä ja ohjaa lämpötilat varausten mukaan.

Tarjoamme valmiita ratkaisuja eri varausjärjestelmiin, kuten Sportumin TravelNetiin, Katrinaan, Hotellinxiin, Mewsiin, Primeen sekä SiteMinderiin. Myös muita asiakaskohtaisia ratkaisuja on mahdollista toteuttaa.

Rajapinnan avauksen voit tehdä ottamalla yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme sähköpostitse osoitteeseen myynti@optiwatti.fi.

Kartoitetaan yhdessä projektisi sisältö, koko ja säästömahdollisuudet

Kun tilaat hyötykartoituksen, saat asiantuntijaltamme konkreettisen ehdotuksen kiinteistösi energiansäästöön ja -hallintaan.

Toimi nyt – tilaa meiltä hyötykartoitus >>

Asiakaskokemuksia

Rukakeskus Oy

“Tyhjässä huoneistossa pidetään 16 asteen säästölämpötilaa, ja kun huoneistoon on tulossa majoittujia, lämpötila nostetaan 21–22 asteeseen. OptiWatilla kaikki hoituu huoneisto- ja huonekohtaisesti nettiselaimen, tabletin tai kännykän kautta.”

Mikko Hänninen, Rukakeskus Oy:n isännöitsijä

Lue lisää Rukakeskus Oy:n kokemuksista  

Forenom

“Sähkönkulutus ja sen myötä CO2-päästöt ovat tippuneet valtavasti. Ensimmäisenä käyttökuukautena sähkönkulutus laski 21 000 kWh, mikä vastaa noin 31 % säästöä lämmityskuluissa. Säästöjä seurataan koko ajan ja kokemukset ovat tähän mennessä erittäin lupaavat. Annan OptiWatille arvosanaksi täyden 10.”

Juuso Mäenpää, Forenomin projektipäällikkö

Lue lisää Forenomin kokemuksista

Yyteri Sun Oy

“Lämmityksen etähallinta on tuonut suuret säästöt jo pelkästään työtunneissa, kun ei tarvitse mennä paikan päälle säätämään lämpöjä. Lämmitys on nyt automatisoitu siten, että se menee päälle ja pois varaustilanteen mukaan. Inhimilliset virheet jäävät pois ja usean kohteen pyörittäminen helpottuu.”

Ekku Lehtonen, toimitusjohtaja Yyteri Sun Oy, Kelluvat huvilat

Lue lisää Yyteri Sun Oy:n kokemuksista

Kilpisjärven Loma Oy

“Vaihtelevan käytön mukaisesti säätyvä lämmitys on luonnollinen säästökeino. Voin suositella OptiWattia lomakeskuksiin, joissa sähkönkulutus on iso kuluerä kuten meillä Tundreassa.”

Simo Vanhapiha, Hallituksen puheenjohtaja, Kilpisjärven Loma Oy, Tundrea

Lue lisää Tundrea-lomakylän kokemuksista

Tahko Chalet (PNT Active Oy)

“Ympäristöarvot ovat osa Tahko Chalet’n päivittäistä toimintaa. Karsimalla turhasta lämmönkulutuksesta on helppo aloittaa.”

Heppu Pentti, hallituksen puheenjohtaja, PNT Active Oy

Lue lisää PNT Active Oy:n kokemuksista

Tutustu myös muihin matkailuyritysten kokemuksiin OptiWatista

Lue tiedote Tahkon alueen keskusvaraamon TAHKOcomin ja OptiWatin Oy yhteistyösopimuksesta energiaa säästävän etäohjaustekniikan jälleenmyynnistä. Tavoitteena on säästää Tahkon alueen kiinteistöjen lämmityskustannuksissa ja vähentää CO²-päästöjä varauskalenteriin integroitavan lämmityksenohjausjärjestelmän avulla.

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.