Mikä on OptiWatti?

OptiWatti-älyjärjestelmällä saat kaikkien majoitustilojen sähkölämmityksen etähallintaan. Sinun ei tarvitse viritellä mökkejä tai huoneita lämpiämään kohteelta toiselle liikkuen: kaikki hoituu älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilta sieltä, missä kulloinkin satut liikkumaan.

Säästöä sähkölämmityksen laskuihin voit saada jopa 40 %

OptiWatti oppii, miten tilasi reagoivat lämmitykseen. Se täsmälämmittää ne juuri oikealle hetkelle, juuri oikeaan lämpötilaan ilman hukkalämmitystä tai manuaalisista säädöistä johtuvia epävarmuuksia.

Laitteisto asennetaan aikaisemman sähkölämmityksen rinnalle. Remontteja tai hankalia johdotuksia ei tarvita. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, ja järjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin pienentyneinä sähkölaskuina ja säästyneenä työaikana.

Sähköpattereiden sekä sähköisten lattia-, katto- ja ikkunalämmitysten lisäksi saat OptiWatilla ohjattua myös ilmalämpöpumput, lämminvesivaraajat ja autojen lämmitystolpat.

OptiWatin mukana voit hankkia myös mielenrauhaa: se hälyttää tilojen lämpötila- ja ilmankosteusmuutoksista, ja lisävarusteina tarjolla on vuotovahti ja liiketunnistin. Jos vuokramökin ikkuna rikkoutuu tai mökkiin tunkeutuu kutsumattomia vieraita, saat siitä tiedon heti.

Tärkeintä kaikessa on, että asiakkaasi saapuvat aina miellyttävän lämpöisinä odottaviin tiloihin ja palaavat toistekin!

UUTTA! Lämmityksen ohjaus varaustilanteen mukaan

Lämmityksen ohjauksen saa nyt yhdistettyä tilojen varausjärjestelmään, jolloin lämmitys hoituu automatisoidusti. OptiWatti hakee kalenteritiedot järjestelmästä ja ohjaa lämpötilat varausten mukaan.

Tarjoamme valmiita ratkaisuja eri varausjärjestelmiin, kuten Sportumiin ja Katrinaan. Myös muita asiakaskohtaisia ratkaisuja on mahdollista toteuttaa.

Kartoitetaan yhdessä projektisi sisältö, koko ja säästömahdollisuudet

Asiantuntijamme tulee mielellään paikan päälle kartoittamaan, paljonko voitte OptiWatin avulla säästää.

Kartoituksen jälkeen toimitamme maksuttoman hyöty- ja hinta-arvion.

Soita myyntijohtajallemme Jarmo Valviolle 044 355 2040 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Sähkölämmitteisissä kiinteistöissä on suuri säästöpotentiaali – tartu tilaisuuteen nyt!

Asiakaskokemuksia

Yyteri Sun Oy

“Lämmityksen etähallinta on tuonut suuret säästöt jo pelkästään työtunneissa, kun ei tarvitse mennä paikan päälle säätämään lämpöjä. Lämmitys on nyt automatisoitu siten, että se menee päälle ja pois varaustilanteen mukaan. Inhimilliset virheet jäävät pois ja usean kohteen pyörittäminen helpottuu.”

Ekku Lehtonen, toimitusjohtaja Yyteri Sun Oy, Kelluvat huvilat

Lue lisää Yyteri Sun Oy:n kokemuksista

 

Kilpisjärven Loma Oy

“Vaihtelevan käytön mukaisesti säätyvä lämmitys on luonnollinen säästökeino. Voin suositella OptiWattia lomakeskuksiin, joissa sähkönkulutus on iso kuluerä kuten meillä Tundreassa.”

Simo Vanhapiha, Hallituksen puheenjohtaja, Kilpisjärven Loma Oy, Tundrea

Lue lisää Tundrea-lomakylän kokemuksista

 

Tahko Chalet (PNT Active Oy)

“Ympäristöarvot ovat osa Tahko Chalet’n päivittäistä toimintaa. Karsimalla turhasta lämmönkulutuksesta on helppo aloittaa.”

Heppu Pentti, hallituksen puheenjohtaja, PNT Active Oy

Lue lisää PNT Active Oy:n kokemuksista

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.