Yrityksille ja yhteisöille

Lämmityksen älyohjaus – paranna OptiWatilla käyttömukavuutta ja karsi kuluja

OptiWatti on älykäs ratkaisu, joka ohjaa kiinteistön lämmitystä huonekohtaisesti ja käyttötarpeiden mukaan. OptiWatilla voit säästää lämmityksen kuluissa jopa 40 %.

OptiWatti soveltuu erinomaisesti suurempienkin kiinteistöjen lämmityksen ohjaamiseen. Voit hyödyntää OptiWatti-älyohjausta sähkölämmityksen ja vesikiertoisen lämmityksen kiinteistöissä.

Palvelua käytetään esimerkiksi päiväkodeissa ja muissa kunnallisissa kiinteistöissä, toimistorakennuksissa, tuotanto- ja varastorakennuksissa sekä majoutuskiinteistöissä kuten mökkikylissä. Myös lukuisat seurakunnat tehostavat kiinteistöjensä kuten kirkkojen ja leirikeskusten energiatehokkuutta OptiWatilla.

Huonekohtainen lämpötilojen ohjaaminen parantaa tilojen käyttömukavuutta, ja ratkaisu nostaa kiinteistön arvoa.

Myös hiilineutraali yhteiskunta edellyttää kiinteistöjen energiatehokkuuteen panostamista. OptiWatti on ratkaisu niin käyttömukavuuteen, energiansäästöön kuin hiilineutraalisuustavoitteiden saavuttamiseen.

Pyydä asiantuntijaltamme kartoitus ja ehdotus kiinteistöjesi energiansäästöön ja -hallintaan!

Tutustu tarkemmin OptiWatin käyttökohteisiin

Julkisyhteisöt » Matkailu ja mökit » Toimitilat » Golfkeskukset » Taloyhtiöt »

Nopea asennus

Langaton OptiWatti asennetaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle, eikä asennus vaadi erillisiä johdotustöitä. Asennuksen tekee valtuuttamamme paikallinen asentaja. Asennus tapahtuu nopeasti, eikä tilojen käyttöä tarvitse keskeyttää työn ajaksi. Palvelu on heti asennuksen jälkeen käytettävissä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kartoitetaan yhdessä projektisi sisältö, koko ja säästömahdollisuudet. Jätä meille tarjouspyyntö.

 

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.