Mihin soveltuu?

Lämmitys – älyjärjestelmä energiansäästöön koteihin, mökeille, kiinteistöihin

OptiWatti on energiankulutusta vähentävä älyjärjestelmä lämmityksen ohjaamiseen. OptiWatti sopii sekä koteihin, suuriin kiinteistöihin että mökeille. Se on langaton ja asennetaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle, joten suurta remonttia tai uusia johdotuksia ei tarvita.

OptiWatin avulla hallitset kaikkia patteri-, lattia- ja kattolämmityksiä – yhdellä sovelluksella, missä ja milloin vain. Lisäksi voit ohjata ilmalämpöpumppua, lämminvesivaraajaa, saattolämmitystä, auton lämmitystolppaa ja sähköauton latausta. OptiWatti vartioi kiinteistöä myös vuotovahinkojen varalta.

Jos käytössäsi on aurinkopaneelit,  OptiWatti varmistaa, että saat kiinteistön tuottamasta aurinkosähköstä kaiken irti. OptiWatti Solar on OptiWattiin liitettävä energianhallintamoduuli, jolla voidaan tehokkaasti seurata omaa energiankulutusta ja ohjata kiinteistön aurinkosähkön tuotantoa omaan käyttöön siten, että ylituotanto eli verkkoon myytävän sähkön osuus minimoidaan. Jos taas sähkön hinta on korkea, OptiWatti huolehtii siitä, että mahdollisimman suuri osuus ylijäämäsähköstä myydään sähköyhtiölle.

OptiWatti huomio kiinteistön lämmityksen optimoinnissa ulkolämpötilan ja sääennusteen. Lisäksi lämmitys optimoidaan tehokkaasti halvimmille spot-hinnoille, kun käytössä on pörssisähkösopimus.

Ilmalämpöpumppu energiatehokkaaseen yhteistyöhön muun lämmityksen kanssa

OptiWatti integroi ilmalämpöpumpun toimimaan optimaalisesti muun lämmityksen kanssa. Sinä korjaat hyödyn optimoidusta yhteispelistä. OptiWattiin liitetty ilmalämpöpumppu toimii saumattomassa yhteistyössä muun lämmitysjärjestelmän kanssa. Kun huoneen ensisijaiseksi lämmöntuottajaksi on valittu  ilmalämpöpumppu, muut lämmönlähteet kytkeytyvät päälle vasta, kun pumppu ei yksin riitä tuottamaan haluttua lämpötilaa.

Ilmalämpöpumppukin etähallintaan

Pumpun läheisyyteen asennetaan infrapunalähetin, joka on langattomasti yhteydessä OptiWatin keskusyksikköön. Pääset näin ohjaamaan myös ilmalämpöpumppua OptiWatin käyttöliittymästä – vaikka toimistolta tai etelänlomalta.

Hajamielisen käyttäjän luottokaveri

OptiWatti varmistaa, ettet kesän hellekautena epähuomiossa lämmitä muilla laitteilla samaan aikaan, kun tavoitteena on kodin viilennys ilmalämpöpumpulla. Toki voit silti valintasi mukaan pitää lämmityksen päällä esimerkiksi kylpyhuoneessa tai eteisessä.

Nopea lämpötilan nosto oikeisiin lukemiin

Ilmalämpöpumppu nostaa lämpötilan nopeasti. OptiWatin avulla voidaan lämpö pitää alhaisena silloin, kun tilan käyttö sen sallii, ja hyödyntää ilmalämpöpumpun tehoa lämpötilan nostamisessa. OptiWatti tukee markkinoiden kaikkia yleisimpiä merkkejä ja malleja.

OptiWatin edut ilmalämpöpumpulle

OptiWatin avulla saat ilmalämpöpumpusta irti suurimman hyödyn. Palveluun kuuluvat:

  • Ilmalämpöpumpun integrointi osaksi muuta lämmitystä
  • Ilmalämpöpumpun etähallinta helpolla käyttöliittymällä
  • Spottisähköohjaus
  • Lämmön tuottaminen kustannustehokkaimmalla tavalla
  • Nopea lämpötilan nosto
  • Lämmityksen automaattinen poiskytkentä muista lämmityslaitteista silloin, kun ilmalämpöpumppua käytetään viilennykseen.

Lämmitys älyjärjestelmällä energiatehokkaaksi – kysy lisää, autamme mielellämme!

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.