Mikä on OptiWatti?

Tule meille töihin!

OptiWatti on erikoistunut kotien ja kiinteistöjen älykkääseen energianhallintaan.

Tavoitteenamme on tehdä sähkölämmityksestä energiatehokkaampi lämmitysmuoto ja kutistaa asiakkaidemme sähkölaskut minimiin. Onnistumisemme heijastuu suoraan myös kiinteistön hiilijalanjälkeen ja ilmastovaikutuksiin.

Energiatehokkaan asumisen tulee mielestämme olla kaikkien ulottuvilla. OptiWatti on edullinen hankkia ja sitä on helppoa käyttää.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2013, ja tällä hetkellä meillä työskentelee 30 henkilöä. Vuonna 2016 voitimme kasvuyrityskilpailu Kasvu Openin Startup-sarjan. Siitä alkoi nousukiitomme, joka sai myös rahoittajat innostumaan keksinnöstämme. Yhtiömme pääomistajia ovat toimiva johto, Taaleri Kiertotalous Ky sekä Butterfly Ventures Oy.

Asiakkaitamme ovat sekä kuluttajat, julkisyhteisöt että suuria kiinteistöjä omistavat yritykset. Heille tarjoamme jopa 40 % säästön lämmityskustannuksiin, paremman asumis- ja käyttömukavuuden sekä helpomman kiinteistönhallinnan.

Meillä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä.

Juuri nyt avoinna olevat työpaikat:

Asennustuki, Oulu – haku 19.11. mennessä, lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Sakari Hietala, puh. 044 236 4877.

Tekninen asiakastuki, Espoo – haku 19.11. mennessä, lisätietoja tehtävästä antaa Senior Quality Engineer Jussi Savola, puh. 044 700 3770.

Pythoninkesyttäjä sovelluskehitystehtäviin – haku 19.11. mennessä, lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Esa Vepsäläinen, puh. 040 588 3190.

 

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.