Lomarenkaan mökin omistajille

Haluatko kuulla lisää OptiWatista?

TAI SOITA

+358 (0) 29 1701 007

Lomarenkaan mökin omistajille

Maksuton sähkölämmityksen säästökartoitus

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja asiantuntijamme on yhteydessä sinuun. Teemme sinulle kartoituksen siitä, kuinka paljon voisit säästää sähkölämmityksesi kuluissa. Säästökartoitus on maksuton eikä sen tilaaminen sido sinua mihinkään.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse 029 1701 007 tai sähköpostitse info@optiwatti.fi.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

OptiWatilla mökin lämmitys etähallintaan

OptiWatti on älykäs ratkaisu, joka ohjaa kodin, kiinteistön ja mökin sähkölämmitystä huonekohtaisesti ja käyttötarpeiden mukaan. OptiWatilla voit säästää lämmityksessä jopa 40 %. Sähkölaskun pienentyessä asuinmukavuus paranee, kun kodissa on juuri sinulle sopivat lämpötilat. Sinun tarvitsee vain päättää huonekohtaiset lämpötilat ja OptiWatti hoitaa loput.

Kodin sähkönkulutuksesta noin puolet menee lämmitykseen. Monesti suuret lämmityskulut johtuvat siitä, että kotia lämmitetään yli tarpeiden ja turhaan. Älykäs lämmityksen ohjaus estää ylilämmittämisen ja tuo säästöjä sähkönkulutukseen.

Säästöä jopa 40 %

Suurin säästö syntyy, kun lämmitystä optimoidaan huonekohtaisesti ja lämpötilaa lasketaan aina, kun huone ei ole käytössä. Esimerkiksi koululaisen huoneen lämpötilan voi pudottaa hänen ollessa koulussa ja vastaavasti työtä tekevien ollessa töissä.

Sopii koteihin, kiinteistöihin ja mökkeihin

OptiWatti soveltuu suorasähkölämmityksellä toimivien patteri-, lattia-, katto- ja ikkunalämmitysten sekä ilmalämpöpumppujen ohjaamiseen. Lisäksi voit ohjata lämminvesivaraajaa ja auton lämmitystä sekä valvoa vesivuotoja. Järjestelmä sopii koteihin, kiinteistöihin ja mökeille.

Etäohjaus säästää aikaa ja vaivaa

Etäohjauksen avulla voit ohjata kodin tai mökin lämmitystä vaikka puhelimella – milloin ja missä vain. Palvelua käytät sujuvasti tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Pörssisähköstä täysi hyöty

OptiWatti toimii kaikkien sähkösopimustyyppien kanssa. Pörssisähköä käytettäessä ohjataan lämmitysajankohdat automaattisesti tunneille, joilla sähkö on halvinta – kuitenkin niin, että mukavuudesta ei tarvitse tinkiä. Voit halutessasi myös vaihtaa sähkösopimustyyppiä ja jatkaa lämmityksen ohjaamista OptiWatilla.

Hinta huoneiden määrän mukaan

OptiWatin hinta määräytyy lämmitettävien huoneiden lukumäärän mukaan.  Kysy tarjousta täältä!

Asennus yhdessä päivässä

Langaton OptiWatti asennetaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle, eikä asennus vaadi erillisiä johdotustöitä. Keskikokoisen omakotitalon asennus kestää keskimäärin 4-5 tuntia. Asennuksen tekee valtuuttamamme paikallinen asentaja ja palvelu on heti käytössäsi.

Katso myös usein kysytyt kysymykset >>