test

Hyvää Osta työtä Suomeen -päivää!

12/07/2018
Ajankohtaista

Onnea 101-vuotias itsenäinen Suomi – ja hyvää Osta työtä Suomeen -päivää! Itsenäisyyspäivää seuraava päivä, 7.12.2018, on luonteva ajankohta nostaa esiin suomalaista työtä ja palvelua omalla nimikkopäivällään. Ostamalla suomalaisen tuotteen tai suomalaista palvelua, luomme työtä Suomeen ja lisäämme suomalaisten hyvinvointia.

Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, OptiWatille myönnettiin syyskuussa Avainlippu-merkki. Suomalaisen Työn Liitto ry:n Avainlippu kertoo siitä, että OptiWatin tarjoama palvelu on tuotettu Suomessa ja että se työllistää Suomessa.

Ideasta kasvuyritykseksi

OptiWatti-älyjärjestelmä lämmitysenergian minimointiin on Suomesta lähtöisin oleva innovaatio. Tarkemmin sanottuna idea lämmityksen älykkäästä ohjauksesta syntyi espoolaisessa omakotitalossa, jossa yrityksen toinen perustaja Juha Marjeta kehitti kotinsa sähkölämmitystä toimivammaksi. Monien kokeilujen tuloksena syntyi ratkaisu, joka osoittautui toimivaksi muissakin sähkölämmitteisissä rakennuksissa. Näin sai alkunsa OptiWatin tarina yrityksenä vuonna 2013.

Tänä päivänä meitä työskentelee OptiWatilla 32 henkeä. On hienoa työskennellä älykkään energianhallinnan parissa ja muuttaa kotien, mökkien ja suurtenkin yrityskiinteistöjen vanhat lämmitysjärjestelmät yksi kerrallaan energiatehokkaiksi. Autamme säästämään OptiWatin ansiosta lämmitysenergiaa jopa 40 % – asuinmukavuudesta tinkimättä.

Sähkön säästö on ilmastoteko

Tärkeä osa jokapäiväistä työtämme on auttaa taistelussa ilmastonmuutoksen haittoja vastaan. Asumisen ilmastovaikutukset puhuttavat tänä päivänä yhä enemmän. Ympäristöministeriö kertoo, että kotitalouksien kulutuspäästöt muodostavat 70 % suomalaisten kasvihuonekaasupäästöistä. Useissa tutkimuksissa on osoitettu, että asuminen aiheuttaa suomalaisten suurimmat CO2-päästöt.

Elokuussa toteutetun kyselytutkimuksen mukaan lähes kaksi kolmesta suomalaisesta uskoo, että heidän omilla valinnoillaan on merkitystä globaalien hiilidioksidipäästötavoitteiden saavuttamiseksi. Niin mekin uskomme.

Lue OptiWatin toimintaperiaatteesta!

Ota yhteys, kun haluat kuulla lisää lämmityksen älyohjauksesta!

Avainlippu-info:

Avainlippu on Suomalaisen Työn Liitto ry:n rekisteröity yhteisömerkki. Avainlippu voidaan myöntää palvelulle, joka tuotetaan Suomessa, ja jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. Lisäksi yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja sen pääkonttorin on sijaittava Suomessa. Avainlipun myöntämisessä huomioidaan myös palvelukonseptin alkuperä, suomalainen suunnittelu ja/tai tuotekehitys, palvelun vaikutus kotimaisten tuotteiden tai palveluiden aseman vahvistumiseen sekä mielikuva suomalaisesta alkuperästä.

Kuntamarkkinat 2023: Kiinteistöjen energiaoptimointi osaksi kannattavaa ilmastotyötä

Kiinteistöjen energiaoptimointi on tehokas keino leikata kunnissa energiankulutusta ja hiilijalanjälkeä. Olemme mukana Kuntamarkkinoilla 13.-14.9.2023 Helsingin…

Pörssisähkön huonekohtaisella optimoinnilla lisätehoa energiakustannusten hallintaan

Pörssisähkön huonekohtainen optimointi mahdollistaa ison säästön sähkön hinnassa. OptiWatti hoitaa ohjauksen automaationa.  OptiWatti toi tänä…

OptiWatilta uusi energianhallinnan kokonaisratkaisu aurinkosähkön tuotannon arvon maksimointiin

TIEDOTE 29.3.2023 Aurinkosähkön arvon maksimointiin kokonaisratkaisu Kotimainen älykkääseen energianhallintaan keskittynyt OptiWatti on kehittänyt pientaloille tavan…