IVG Polar – toimitilojen lämmityksen hallinta kuntoon

Toimitilojen lämmityksen hallinta tehokkaaksi OptiWatti-älyohjauksella.

Toimitilat lämpimäksi ja vuokralaiset tyytyväiseksi

Kolmikerroksinen IVG Polar Oy:n omistama Scifi Alfa -toimistorakennus sijaitsee näkyvällä paikalla Espoon Piispankylässä, Länsiväylän varrella.

Sähkölämmitteinen kiinteistö on valmistunut vuonna 1991. Vuokrattavaa toimitilaa rakennuksessa on noin 5 500 m².

Petteri Virkajärvi, IVG Polar Oy:n toimitilavuokrauksen Asset Manager kertoo:

”IVG Polar Oy:n tavoitteena on olla paras vuokranantaja nykyisille asiakkailleen ja houkutteleva vaihtoehto uutta toimitilaa etsiville. Scifi Alfan tapauksessa ykkösprioriteettimme olikin saada vuokralaiset tyytyväiseksi ja kaikille sopivat työskentelylämpötilat.

Toimitilojen lämmityksen hallinta helpoksi ja tehokkaaksi

Projekti eteni siten, että kävimme ensin OptiWatti Oy:n asiantuntijan kanssa läpi kokonaisuutta ja lämmityksen haasteita. Ongelmana oli, että lämmityslaitteita ei saatu keskustelemaan keskenään ja tilat olivat vuokralaisten mielestä liian kylmät. Lämpötilojen säätäminen manuaalisesti vei myös liikaa kiinteistöhuollolta aikaa.

Pohdimme yhdessä, minkälainen ratkaisu soveltuisi juuri tähän kiinteistöön. Tavoitteenamme oli saada lämmitysjärjestelmä vakautettua siten, että pystymme hallinnoimaan sisälämpötilaa paremmin. OptiWatti vastasi näihin tarpeisiin hyvin ja päädyimme hankkimaan järjestelmän.

Kun OptiWatti oli asennettu, saimme talon lämpimäksi, mutta vältyimme lämmityskustannusten nousulta. Valituksia kylmyydestä emme ole vuokralaisilta enää samassa mittakaavassa saaneet kuin ennen OptiWattia. Siltäkin kantilta tässä oli positiivinen lopputulema, koska meillä ei päätavoitteena ollut kustannussäästö vaan parempi asiakaskokemus.

OptiWatti on osoittautunut meille ideaaliratkaisuksi tilanteessa, jossa toimistorakennus haluttiin lämpimäksi ilman ylimääräisiä energiakustannuksia. Voin suositella ratkaisua lämpimästi vastaavanlaisiin käyttökohteisiin.”

Lue lisää, miten älykäs sähkölämmityksen ohjaus helpottaa kiinteistöjen hallintaa.

IVG Polar Oy – Toimitiloja kaikenkokoisille yrityksille

IVG Polar Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla toimiva toimistotilojen omistamiseen, vuokraamiseen ja kehittämiseen keskittyvä kiinteistösijoitusyhtiö. Omistuksessa yhteensä 24 kiinteistöä Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Kokkolassa, joissa on vuokrattavaa toimitilaa yhteensä noin 150 000 m².

Älykäs lämmityksen ohjaus on saatavilla myös vesikiertoisiin yrityskiinteistöihin.

Tutustu muidenkin OptiWatti-käyttäjien kokemuksiin kodeissa sekä yritysten ja yhteisöjen kiinteistöissä.

Kohde

Kolmikerroksinen toimistorakennus Scifi Alfa Espoon Piispankylässä, valmistunut vuonna 1991. Vuokrattavaa toimitilaa rakennuksessa on noin 5 500 m².

Lämmitysratkaisu

Suora sähkölämmitys, lattia- ja patterilämmitys

Optiwatti otettu käyttöön

Tammikuussa 2017

Haluatko kuulla lisää OptiWatista?

TAI SOITA

+358 (0) 29 1701 007
Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslagin yritysmökit Levillä

Lämmityksen etähallinta yritysmökillä säästää ja helpottaa. Mielenrauhaa, huolettomuutta ja turvallisuutta Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslagin omistamaan noin…

Älykäs lämmityksen ohjaus Valkeakosken kaupungin kiinteistöissä

Energiansäästöä kaupungin kiinteistöissä Valkeakoskella. OptiWatti on käytössä useassa Valkeakosken kaupungin kiinteistössä kuten päiväkodissa, perhetyökeskuksessa sekä…

IVG Polar – toimitilojen lämmityksen hallinta kuntoon

Toimitilojen lämmityksen hallinta tehokkaaksi OptiWatti-älyohjauksella. Toimitilat lämpimäksi ja vuokralaiset tyytyväiseksi Kolmikerroksinen IVG Polar Oy:n omistama…

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.