Tahko Chalet – mökkimajoittaja panostaa kestävään kehitykseen

Mökkimajoittajalle lämmityksen älyohjaus  – lämmityksestä energiatehokas ja helposti hallittava. OptiWatti on majoitusalan yrittäjälle kustannustehokas tapa pienentää hiilijalanjälkeä.

Majoitusalan yrittäjälle OptiWatti tarjoaa älykkään ratkaisun, jolla kiinteistön sähkölämmitystä voi ohjata huonekohtaisesti käyttötarpeiden ja kausivaihteluiden mukaan.

Mökkimajoittajalle lämmityksen älyohjaus

Asiakkaamme PNT Active Oy (Tahko Chalet) on Tahkovuorella, Kuopion Nilsiässä toimiva majoitus- ja ravitsemusalan perheyritys. OptiWatti otettiin käyttöön Ukko Hotellissa ja useassa sähkölämmitteisessä mökissä ja kiinteistössä keväällä 2017.

Älykkäällä sähkölämmityksen ohjauksella haettiin kohteissa parannuksia muun muassa majoitustilojen energiatehokkuuteen ja lämmityksen hallittavuuteen.

Tahko Chalet haluaa panostaa toiminnassaan myös kestävään kehitykseen ja teki vuonna 2010 strategisen päätöksen olla suunnannäyttäjänä ympäristöystävällisyydessä. OptiWatti tarjoaakin kustannustehokkaan tavan pienentää hiilijalanjälkeä.

”Ympäristöarvot ovat osa päivittäistä toimintaamme ja kautta linjan tärkeitä. Karsimalla turhasta lämmönkulutuksesta on helppo aloittaa”, kertoo PNT Active Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heppu Pentti.

Tahko Chalet’n kohteissa useamman kohteen keskitetty etähallinta on tuonut ajansäästöä henkilökunnalle. Lämmityslaitteiden etähallinta on helppo tehdä netin kautta kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.

Kiinteistön huoltohenkilökunta voi säätää lämpöjä tarkasti missä ja milloin vain, eikä heidän tarvitse ajaa paikan päälle mökeille niitä säätämään tai tarkistamaan. Näin varmistetaan, että lämpötilat ovat aina hallussa ja miellyttävät asiakkaille.

Reaaliaikaiset hälytykset vikatilanteista auttavat myös henkilökuntaa reagoimaan nopeasti mihin vuorokaudenaikana tahansa. Huonekohtaisen lämpötilan lisäksi järjestelmä tarkkailee ilmankosteutta ja hälyttää, jos huoneen lämpötila tai ilmankosteus poikkeavat.

Lue lisää, mitä etuja älykäs sähkölämmityksen ohjaus tuo majoitus- ja matkailualan yrittäjille >

Lisää aiheesta myös matkailu- ja ravintolayritysten ammattilehti Vitriinin jutussa “Tahko Chalet: Tietokoneohjaus säästää sähköä ja työaikaa” (maaliskuu 2018).

Näin MastonAitio Ski-Inn-huoneistoissa vähennettiin lämmityksen päästöjä ja säästettiin  50 % lämmitysenergiaa.

OptiWatti räätälöi Forenomille lämmityksen ohjauksen, jossa huoneita lämmitetään varaustilanteen perusteella.

Majoituksen ympäristöarvojen tulee olla linjassa maailman puhtaimman luonnon kanssa. Lue miten palkittu majoittaja automatisoi lämmityksen Rukan Salonki Chalets -hirsihuviloissa ja Villa Veskarannan lasikattoisissa kelohuoneistoissa 

PNT Active Oy (Tahko Chalet)

PNT Active Oy (Tahko Chalet) on perinteikäs Tahkovuorella, Nilsiässä toimiva majoitus- ja ravitsemusalan perheyritys. Tahko Chalet’n liiketoimintaan Tahkolla kuuluvat Piazza-viihdekeskus, Piazza- rakennuksen yhteydessä toimiva ravintola Mosquito, Hotelli- ja ravintola Ukko, Golden Resort huvila-alue sekä monipuolinen Golden Resort-tilausravintola, joka toimii korkeatasoisena kokous- ja juhlapaikkana sekä kesäkaudella golffaajien klubiravintolana. Tahko Chalet on perustettu vuonna 1991.

Tutustu lisää asiakkaidemme kokemuksiin.

Kysy meiltä lisää, kuinka älyohjaus voi säästää matkailuyrityksesi kuluja ja ympäristöä. Autamme mielellämme.

Kohde

Useita vapaa-ajan käyttöön tarkoitettu vuokramökki ja Ukko Tahko -hotellin huoneistoja

Lämmitysratkaisu:

Suora sähkölämmitys, kohteissa lattia- ja/tai patterilämmitys, osassa takka

OptiWatti otettu käyttöön:

Huhtikuussa 2017

Haluatko kuulla lisää OptiWatista?

TAI SOITA

+358 (0) 29 1701 007

Haluatko kuulla lisää?

Katso kaikki yhteystiedot

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

Tähdellä (*)  merkityt kentät ovat pakollisia.