Lomarenkaan mökin omistajille älyohjaus

Haluatko kuulla lisää OptiWatista?

TAI SOITA

 

Yritykset:
040 532 6655

Yksityiset:
044 706 7701

Lomarenkaan mökin omistajille älyohjaus

Helppoutta, mukavuutta ja säästöä lämmitykseen – pyydä kartoitus

Lomarenkaan mökin omistajana sinulla on mahdollisuus saada maksuton kartoitus energiaa säästävästä älyohjauksesta ja räätälöity tarjous asiantuntijaltamme. Tämä ei se sido sinua mihinkään.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Mökin lämmitys energiatehokkaaksi – automaationa ilman vaivaa

OptiWatti on älykäs ratkaisu, jolla voit ohjata mökin sähkölämmitystä majoitustilanteen mukaan vaikka huonekohtaisesti. Säästät lämmityksessä, ja samalla asuinmukavuus paranee, kun oleskelutiloissa on aina sopivat lämpötilat.

Lomarenkaan mökinomistajana saat lämmityksen optimoinnin mökillesi automaationa Lomarenkaan varauskalenterin mukaan. Tilatessasi OptiWatti-älyohjauksen mökillesi sinun ei tarvitse enää itse huolehtia lämmityksen säätämisestä.

Tyypillisesti asuinrakennuksissa noin kaksi kolmasosaa energiasta menee lämmitykseen. Sähkölämmitteisissä mökeissä osuus on usein tätäkin suurempi. Suuret lämmityskulut johtuvat siitä, että tiloja lämmitetään yli tarpeiden. Älykäs lämmityksen ohjaus estää ylilämmittämisen ja tuo selvää säästöä sähkölaskuun.

Mökit ovat vuoden mittaan osan aikaa tyhjillään, jolloin niitä saatetaan pitää turhaan mukavuuslämpötilassa. Energia on kallista, mutta lämpöpattereiden säätämiseen paikan päällä ei riitä aikaa.  Manuaalisäätö on myös epätarkkaa eikä se osaa huomioida ennakointia.

Merkittävä energiansäästö saadaan optimoimalla lämmitys käyttötarpeen mukaan

Suurin säästö syntyy, kun lämmitystä optimoidaan käyttötarpeen mukaan ja lämpötilaa lasketaan aina, kun mökki ei ole käytössä.

OptiWatti mahdollistaa myös huonekohtaisen optimoinnin, jolloin esimerkiksi kotioloissa koululaisen huoneen lämpötilan voi pudottaa hänen ollessa koulussa ja vastaavasti aikuisten ollessa töissä.

Helpointa energiatehokkuutta mökeille

OptiWatilla voit muuttaa lämmityksen helposti energiatehokkaaksi missä tahansa kiinteistöissä, huoneistoissa tai mökeillä. OptiWatti soveltuu suorasähkölämmityksellä toimivien patteri-, lattia-, katto- ja ikkunalämmitysten sekä ilmalämpöpumppujen ohjaamiseen. Lisäksi voit ohjata lämminvesivaraajaa ja auton lämmitystä, sähköauton latausta sekä valvoa vesivuotoja.

Vuokramökeillä OptiWatin hyödyt korostuvat, kun sesongeista ja varaustilanteiden vaihteluista johtuva ylilämmittäminen ja turha sähkönkulutus saadaan tehokkaasti leikattua.

Lomarenkaan kalenteriohjaus automatisoi lämmityksen

Lomarenkaan mökinomistajana saat OptiWatti-älyohjauksen edulliseen yhteistyöhintaan. Säästät lämmitysenergiaa ja helpotat mökkisi hallintaa. Ennakoiva ohjaus lämmittää mökin tarkalleen oikeana ajankohtana ja vastaavasti leikkaa kalliin hukkalämmityksen.

Mikä parasta, lämmitys hoituu automaattisesti Lomarenkaan varauskalenterin mukaan. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Saat tilaamaasi OptiWattiin kalenteriohjauksen ilman perustamiskuluja (noin 1 000 €) yhdelle tai useammalle mökillesi pelkällä käyttöönottomaksulla. Lisäksi saat kaupan päälle lämminvesivaraajan ohjaimen (norm. 150 €). Tiesithän, että huomattava osa lämmitysenergiasta kuluu käyttöveden lämmittämiseen.

Etähallinta säästää aikaa ja vaivaa – ja tuo mielenrauhaa

OptiWatin etähallinta tuo sinulle mökin omistajana turvallisuutta ja mielenrauhaa. Missä tahansa oletkin, voit seurata reaaliajassa mökin sisälämpötilaa ja ilmankosteutta. Järjestelmä myös hälyttää heti, jos määritellyt arvot alittuvat. Näin esimerkiksi pakkasella auki unohtuneesta ikkunasta johtuvat vahingot saadaan estettyä heti alkuunsa. Voit käyttää palvelua sujuvasti tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Aurinkosähkö älykkääseen ohjaukseen

Jos mökilläsi on aurinkopaneelit tai ne ovat harkinnassa, saat OptiWattiin liitettävällä energianhallintamoduulilla kiinteistön tuottamasta sähköstä kaiken irti.

OptiWatti Solar on älykäs aurinkosähkön tuotannon, kulutuksen ja varastoinnin ohjausjärjestelmä, jonka ansiosta kiinteistön aurinkopaneeleista saadaan maksimaalinen hyöty. Kysy lisää asiantuntijaltamme.

Hinta ohjattavien huoneiden mukaan

OptiWatin hinta määräytyy lämmitettävien huoneiden lukumäärän mukaan. Tyypillisissä mökeissä investointi on luokkaa 2 500-3 500 €. Ota yhteys, niin saat mökillesi räätälöidyn tarjouksen.

Nopea johdoton asennus

Langaton OptiWatti asennetaan nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle, eikä asennus vaadi erillisiä johdotustöitä. Keskikokoisen omakotitalon asennus kestää keskimäärin päivän, ja yleensä mökkiasennukset hoituvat nopeammin. Asennuksen tekee valtuuttamamme paikallinen asentaja, ja palvelu on heti käytössäsi.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin OptiWatista mökkikäytössä:

Talviasuttava mökki Kuusamossa

Ympäristöarvot ja säästöt Rukalla

Tundrea-lomakylässä lämmityksen ohjaus

Loma-asunto Puumalassa

Yritysmökit Levillä